Alla inlägg den 2 mars 2013

Av marlene - 2 mars 2013 17:49

herrejävlar vilken kväll det var igår :P

det var inte tänkt att det skulle bli någon utgång, men jag visste, efter att ha varit på utväg, att jag ville dricka för att "fira" lite ^^

dom berättade för mig att dom hade tänkt börja med grupperna igen, vilket är nåt av det bästa jag har gjort i hela mitt liv. ett av dom iaf :P det hjälper mycket att sitta där och prata ut, inte bara för dom som jobbar där, som hjälper en hel del, men för att tjejerna som är med i gruppen har varit med om samma sak som dig själv och då kan de ge dig bra tips på vad du kan göra i just den situationen som du befinner dig i. 

gruppsamtalen slutade för inte så längesen, och när min tid var slut, så gick jag därifrån och kände mig mycket starkare och klokare. jag hade fått en ny syn på allting och jag visste vad jag skulle göra och sikta på :)

så igår, när jag då fick veta att de skulle börja med gruppsamtalen igen, vilket gjorde hela min värld :D men det är bara om det passar för dom andra i gruppen med :)


jag var hos mikael, en kompis, och besökte honom ^^ han sjöng för mig och visade hans låtar. han är riktigt bra! sen så bestämde vi oss för att åka hem till mig där vi drack lite vin och sjöng och snackade lite skit ^^ 

senare så kände jag att jag var sugen på att gå ut och dricka lite vidare där, så jag frågade honom och han var på ^^ så vi tog bussen till stan och gick in på wisers. vi var på wisers, tonic och ecplise :)

träffade på en massa folk ute ^^ 

det spårade aldrig ut riktigt, men i slutet så kändes det som att jag blev sviken av två killkompisar som är en av mina närmaste vänner. 

men nu är allting lugnt och sen ska jag kolla melodifestivalen med en killkompis, magnus. dricka lite vin och käka lite ^^ ska även försöka att träffa en tjej från loppisen igen :P ska köpa kläder igen ^^


- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards