Alla inlägg under juli 2011

Av marlene - 25 juli 2011 16:46

jahapps..

kollade min telefonsvarare och fick se att min handledare på soc hade ringt mig, hon ville att jag skulle höra av mig så fort som möjligt vilket jag gjorde.

men när jag ringde så hörde jag nån annans röst, nåt med en växel.. så jag la på, men bestämde mig för att åka ner och träffa henne.

jag gjorde mig iordning och sen åkte jag ner, men det jag fick höra var mest att allt var fixat med pengarna osv.. :P

skönt att veta det men ändå :P jag trodde att nåt hade gått fel eller att hon ville veta mer om nån faktura kanske, menmen :)


ändå sen jag kom hem efter att ha varit i falkenberg så har jag velat åka tillbaka igen, saknaden av morsan gjorde inte saken bättre heller så idag så tog jag kontakt med henne och kollade om dom fortfarande var hemma för isf hade jag kunnat hämta mina skor som jag har där.

hon var tydligen i falkenberg.

jag får se om jag åker iväg igen, isf måste jag tvätta kläder och fixa med mina räkningar, kommer väl bli närmare helgen om jag åker iväg om inte morsan och dom får för sig att dom ska åka hem igen innan det.


min lilla förskylning är inte helt borta än, märkte det när jag kom tillbaka igen från att ha varit hos soc att min kropp fortfarande är lite hängig, jag får ta det lugnt med te och en film kanske?

Av marlene - 24 juli 2011 22:06

blir man förvånad?

nae..

typiskt borås...

känns som att hösten har kommit, och även om solen kommer komma fram under veckan så kommer det inte kännas som att det är sommar längre tror jag.


under ungefär 1-2 dagar var jag lite småsjuk.

feber och snuvig. igår kände jag mig helt kass i kroppen men nu när jag sitter här och skriver så mår jag bättre. tog bara 2 dagar så jag ska inte klaga :)

dom som har det värre än mig lär vara dom som sörjer Amy Winehouse och dom som har förlorat någon i Norge.

jag tycker det är sjukt det som hände, och eftersom det är såpass nära så blir man rädd. ska man låsa dörren och aldrig mer komma ut igen? det är lite så jag tänkte igår eftersom norge ligger bredvid..


jag ska försöka att komma mig till tre nångång för att se om det går att fixa min mobil. det har inte blivit av men under nästa vecka så ska jag försöka göra det, men jag lovar inget :P


kollade lite på pretty little liars bara för att det inte fanns nåt annat att kolla på tven.

 

jag trodde att jag skulle bli riktigt besviken eftersom det inte ser speciellt bra ut på reklamen, men jag blev förvånad och kollade klart ett helt avsnitt! :P vet inte om jag kommer följa serien. kollar ju på true blood, 90210, walking dead.. tror det är flera serier men jag tycker det räcker nu :P

Av marlene - 21 juli 2011 23:30

hennes nya album.. herregud! det går inte att beskriva..

när jag känner mig nere så är det hennes album jag lyssnar på då. jag brukar inte lyssna på själva texten när jag lyssnar på en låt för då är det mest allt annat jag lyssnar på. men hennes låtar brukar jag lyssna på både texten och allt annat. hon är jävligt grym!

ja.. det är obeskrivligt.

det är typ som att hon vet hur man känner och sen när man lyssnar på låten så.. ja, jag kommer in i min egna värld :P vet att det kanske låter lite konstigt men så är det bara :P

 

Av marlene - 21 juli 2011 22:49

Nuså!

nu är man hemma igen, efter att ha varit i falkenberg, danmark och tyskland :P det var superkul även fast det blev mycket bilkörande, men jag klagar inte. man fick se en massa när man åkte igenom allt.

fick se rätt mycket utav skåne också. åkte genom ystad, genom där big brother martin kommer ifrån och nåra andra ställen jag inte minns namnet på.

vi åkte även till kivik eftersom sveriges största marknad ligger där. herregud va mycket folk!

här ser ni kön;

 

fick inga bra bilder på själva marknaden, men tog iaf en bild .. :P

 

 

här sitter min bror ^^

det var jäääävligt mycket folk där. vet inte hur många parkeringar det fanns, men det var väl några stycken iaf.

 

denna köpte jag :)

vill tillbaka igen..

 

om man tycker att tiden går för långsamt så kan man ju ställa sig och fiska ist.. :p


****


känns som att det börjar gå mot hösten.

det kan bero på vädret. dessutom är det inte långt kvar tills skolan börjar heller, tiden går väldigt fort.


har lyckats vända på dygnet efter resan, så nu vaknar jag inte klockan 3 längre som jag brukade göra :P men om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert vända om dygnet före skolan börjar ändå, och då kommer det bli rätt jobbigt att vända tillbaka igen. menmen, ska väl gå ändå :P


jadu, snart blir det väl film. ska kolla nya avsnittet utav true blood :D

Av marlene - 16 juli 2011 22:13

känns bättre nu..

tur att filmer och musik finns


imorgon ska jag upp tidigt, väldigt tidigt :P jag hade inte behövt gå upp så tidigt om det inte vore för mina batterier men eftersom jag inte har kvar några som funkar så måste jag köpa nya. varför?

jo för att jag ska åka iväg med min morsa, styvfarsa och min bror ^^

imorn ska vi till stugan, tror jag det var. och dagen efter åker vi till tyskland och sen blir det nån marknad i sverige, skulle vara den största har jag hört :P

kommer komma tillbaka på tisdag nångång ^^


det finns rätt mkt grejer jag skulle behöva, men som jag absolut inte har råd med just nu. det är sånt jag får vänta med i flera månader. inge som är ett måste, men som är bra att ha ^^  jag får skriva upp allt på en lista till min födelsedag istället, som är om några månader. jag har börjat fundera lite smått på hur jag ska fira den men som det ser ut just nu så kommer det nog inte bli nåt.. vet inte vad jag vill.


tog en bild på mig och min bror när jag var hos morsan och dom ^^

 

Av marlene - 12 juli 2011 23:42

   

jag går igenom en jobbig period nu.. skriver när jag orkar.

Av marlene - 8 juli 2011 13:47

tråkiga fredag..

Idag ska killen ut och dricka, och medan han dricker så tänkte jag också dricka :P även fast det inte är speciellt kul att dricka själv så kommer jag ändå lyssna på musik och prata med folket på nätet, så då funkar det iaf :P


köpte förrästen en väska idag, utav en tjejkompis. kostade bara 50^^

 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards