Alla inlägg under juli 2012

lyx

Av marlene - 6 juli 2012 10:03

Då har man ätit tårta på jobbet. Hur gott som helst!
sen blir det även att sluta tidigare, men vet inte riktigt vad som kommer hända senare idag, eller under helgen. Kanske blir film eller nåt :) eller städa lägenheten :P

Av marlene - 5 juli 2012 22:53

JA! ÄNTLIGEN!

 

som jag har längtat !!!! Yeeay!

det har varit en väldigt bra dag idag, förutom det att jag försov mig. och sen så har jag en väldigt väldigt bra chef, så att hon skrev ingenting om det att jag hade försovit mig ;O helt otroligt!


efter jobbet så skulle jag iväg och träffa marcus och några andra människor som man har träffat förut. riktigt trevligt var det :)

och efter det gick jag iväg till en tjejkompis, mariana och snackade lite om en massa minnen och saker vi hade gjort för flera år sen.

 


Av marlene - 4 juli 2012 18:47

 

det att sitta i bussen och lyssna till knappen och hakim, det är ingen dålig början på dagen :P rätt klockrena är dom och dom två gångerna som jag har lyssnat på att dom har ringt upp folk eftersom dom ska lura dom, så har dom inte riktigt lyckats med det :P

rätt kul :p får mig att skratta varje gång :P

varit en helt okey på jobbet idag med, men det börjar bli lite segt eftersom det är rätt många som får semester nästa vecka, och sen så finns det knappt nåt att göra heller.

det jag gör är mest pilljobb, men det är ändå sånt som jag tycker är okey att hålla på med, för då har jag iaf att göra dom nästa timmarna :P

köpte ännu en sak idag.

det var en spegel som även har en sån grej som man kan hänga halsband/armband osv på, sen så kan man också ha sitt smink där. hur praktiskt som helst :)

juste!

min bror har klippt bort allt sitt hår :O

eller jag tror det var hans tjej som kanske gjorde det, jag vet inte :P

kände inte riktigt igen min egna brorsa :O

 

   

Av marlene - 3 juli 2012 20:23

idag har jag fått gjort lite, så att några av mina bekymmer är borta!

känns ganska härligt, och förhoppningsvis kan jag även sova utan några bekymmer pga det :P

får la mina pengar snart, och sen ska min farsa hjälpa mig med några andra grejer + att jag kommer få göra lite arbete för min styvfarsa, om det kommer bli så, vilket är helt okey :)

så ja, saker fixar sig ändå ^^


tog även kontakt med hyresvärden pga toan. det går inte att spola.

hade ingen lust att kontakta honom men insåg att jag inte hade nåt större val. men hittils hade jag ändå gjort rätt saker, eftersom han sa till mig hur jag skulle göra. och imon skulle nån komma hit och kolla upp det. hoppas verkligen inte att det kommer kosta för mycket.


imorn är det jobb igen, även om jag inte var där idag, och snart blir det väl att kolla ngn film kanske:)

kollade titanic två igår. fyfan va kass den var, men rätt rolig.

var en parodi av den första filmen


håller även på att fixa med min nya header.

testade för att se hur den såg ut förut, det är därför jag inte har ngn nu, men det kommer! vet bara inte hur den ska se ut riktigt. som vanligt :P

 

Av marlene - 3 juli 2012 13:16

dagen började vid 7 nångång. det var vid den tiden som jag ringde till chefen för att berätta att jag skulle komma lite senare pga att jag inte visste om att ifall det stället jag skulle ringa till, behövde en massa papper. detta var okey och hon sa att jag kunde komma senare^^

jag ringde till detta stället och berättade hur det låg till, men tydligen så kunde som inte hjälpa mig.

jag fick ringa chefen igen, hon hade sagt det förut att hon ville veta hur det hade gått, så jag ringde henne och berättade att jag inte hade fått ngn hjälp ändå.

det har varit fram och tillbaka, och det slutade med att jag smsade min styfarsa där jag berättade allt, så senare idag ska jag få ett samtal utav min farsa, och förhoppningsvis kommer han att kunna hjälpa mig med detta.


Av marlene - 2 juli 2012 20:43

nu har jag inte skrivit på ett tag.

igår var det pga att jag inte trodde att jag hade nåt internet, vilket jag fick reda på idag att jag hade.

men dessa dagar som har varit har varit jobbiga, kaotiska och väldigt många olika känslor och tankar på det. jag har haft fullt upp i mitt huvud.

jag tänker inte berätta exakt vad detta handlar om.

jag brukar skriva en hel del om vad som händer i min vardag, men det finns saker som jag inte pratar om. det som är mest privat.

lärde av min farmor att jag aldrig nånsin skulle berätta om mina innersta tankar till någon. dom innersta tankarna är dina och ingen annans, sa hon.

det som har varit på sistone är att jag har fått se vilka som är mina riktiga kompisar.

och klart som fan att det sårar en, men livet går vidare och idag på jobbet så kändes det så himla skönt att få kunna vara där. det att umgås med människor som har bra energi, speciellt chefen. hon har alltid ett leende på läpparna och gör så att vi andra får oss ett gott skratt. jag gillar det :) och det är exakt det jag har behövt nu.

det finns också andra grejer som får mig att sucka en hel del, men man får bara göra det till nåt bra istället :)

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards