Alla inlägg den 22 april 2013

Av marlene - 22 april 2013 20:02

 

har endel saker att längta tills nu :D

och sen så ska jag försöka fixa med min mobil, hoppas att det går att laga den, även om jag fick låna morsans gamla förut ^^

Av marlene - 22 april 2013 19:43

jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg, så ska försöka göra detta oftare :)

det som har hänt sen sist är att min mobil gick sönder när det var en som pöttade till mig i lördags, tror jag det var. jag kände ingenting då, men senare så fick jag mer och mer ont i min handled och förstod det senare att jag måste ha stukat den. fast den smärtan som befanns sig i handleden förflyttade sig till min axel istället. detta märkte jag under natten till söndag. vaknade upp med att vara panikslagen, jag kunde knappt andas eller röra på mig.. så jag beslöt mig för att väcka ida eftersom jag sov hos henne under helgen. visste att hon inte kunde hjälpa mig, jag visste knappt själv vad jag skulle göra, men tror nog jag behövde nån sorts tröst av henne pga min panik. 

jag ringde akuten men dom bad mig om att ringa till sjuklinjen, vad den nu heter.. men det funkade inte heller speciellt bra eftersom ida har kontantkort. hade jag haft min mobil så hade jag kunnat ringa eftersom jag har abonnemang. 

jag satt där och inte visste vart fan jag skulle ta vägen nånstans. jag började gråta. jag var skräckslagen.. 

det blev inte mycket sömn.

dagen efter så försökte jag anpassa mig med min axel; hur jag skulle gå, sitta, stå, andas osv.. 

jag kunde absolut inte skratta, gäspa, nysa, hosta. kunde väl inte gå riktigt heller men jag ville trotsa smärtan eftersom jag ville ut i det fina vädret som var i söndags. 


kunde inte somna ordentligt igår heller, eller ja.. natten till idag, måndag. blev en timma. kändes som att jag hade en feber dröm, samtidigt som att jag försökte hitta ett bekvämt sätt att sova på, vilket inte funkade alls. 

men idag var jag på vårdcentralen och kollade upp detta. så nu ska jag ta och käka dubbelt upp med värktabletter tills det går bort. får verkligen hoppas på att det går bort snabbt iaf.. 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards