Alla inlägg under februari 2013

Av marlene - 16 februari 2013 00:26

jag och min äldsta bror  

  

Av marlene - 15 februari 2013 16:11










Fredag!

       


  

vet inte riktigt vad som kommer hända idag, vet att jag är sugen på att dricka lite öl iaf. 

sen så sitter man här och kollar lite på karl & co. får en att tänka tillbaka på den tiden när morfar levde, när man satt fastklistrad i soffan och skrattade tillsammans. 

saknar min morfar :(

  








Av marlene - 14 februari 2013 19:44

14e februari

  

vaknade vid 5 tiden nångång, men somnade igen, och sen vaknade jag nån timma före jag skulle iväg :P 

skulle iväg till farsans tjejs jobb och sen besöka farmor en sväng :)

dagen kunde inte bli mer lyckad än den var idag! 

valde ut flera plagg som jag testade i affären, sen så fick jag välja ut smycken och skärp, jag fick välja precis vad som helst och sen så skulle hon ge mig halva priset på allt som jag hade valt. sen så var det hon som betalade allt för mig, så lite nytt har man fått :) orkade inte ta bild på allt för det blev en hel del. 

massa smycken, midjeskärp, tröjor med midjeskärp, linnen och skinnleggins :) 

 

senare så kom min farmor till affären, efter att ha ringt henne. sen så gick vi hem till henne och pratade om old times, käkade mina pannkakor som hon brukade göra till mig när jag var liten. 

hur mysigt som helst! 

       


Av marlene - 13 februari 2013 23:21

dagen började lagom bra med att vakna upp med huvudvärk. 

kändes nästan som att jag höll på att bli sjuk, för bra mådde jag då inte. 

det första jag gjorde var att duscha och sen käkade jag lite frukost. 

efter det så fick jag bita ihop med att plocka in och ta plocka ur diskmaskinen. försökte även få igång dammsugaren, men jag lyckades inte med det eftersom det tydligen behövdes vatten för att få igång den, vilket var nåt jag inte hade nån aning om. 

gick och hämtade lite ved och fixade lite med värmen så att det skulle bli varmt tills alla skulle komma hem från allt. jobb och skola. 


snackade med en kompis om saker jag saknar med sverige :P typ som pizzan som vi brukar käka en gång per vecka iaf :P tillslut så började vi prata om att han kanske kunde komma hit och hälsa på, tar inte så lång tid att åka hit ändå :P 

så nu är det bestämt att han ska komma hit på fredag och stanna tills söndag! 

får jag snacka lite svenska med :P 


så det blir bra ^^ 
tänkte kolla på film på netflix före jag ska sova(eller being human). ska upp tidigt imorn för att åka till farsans tjejs jobb, och sen träffa min farmor :) 

vet inte riktigt om det blir så, men farsans tjej snacka nåt om att jag kanske kunde stå modell för kläderna i affären också :)

Av marlene - 12 februari 2013 15:47

 

vaknade vid 12 tiden igen, käkade frukost och gick ut med brage :)

har även burit in endel ved, det var tungt som satan :P så nu ska jag fortsätta kolla på being human, börjar snart på säsong 3 ^^


Av marlene - 12 februari 2013 01:49

en rädsla, men samtidigt som man tänker på det så låter det rimligt. det låter som något jag borde ha gjort för längesen, för tiden håller på att rinna iväg. 

vill kunna utvecklas, och inte på ett fel sätt. vill kunna få ett annat perspektiv på saker som man inte kan få av att åka iväg i en timmas bilfärd eller nåt liknande. 

börjat tröttna lagom mycket på allt som har varit och som fortfarande är. 

jag har försökt, haft tålamod och tagit flera djupa andetag i flera olika situationer. men det känns som att det krävs mycket mer än så.

jag vill kunna förändras, men till det bättre. 

känns inte som att den platsen jag befinner mig på just nu är ett stället för mig att vara. 

känns som att jag behöver åka runt i världen, lära mig av mina misstag och gå vidare och ta med mig erfarenheten och på det sättet blir smartare. få lite mer kött på benen. 


det är så mycket fokus på en massa grejer som är rätt onödigt, egentligen.

känns som att det är för mycket folk som tror på fjortiskärlek, och som inte kan vara själva. 

jag förstår mig inte riktigt på detta.

jag vill kunna göra saker förrän man blir stämplad på direkten, jag vill kunna känna mig fri. känna att jag inte behöver tänka på vad jag ska säga för att inte fel saker kommer fram. 

jag vill kunna göra misstag för att lära mig, bli visare och få en helt annan syn på livet. 

lära mig vad meningen är med allt. fotografera och dokumentera och sen kunna sitta där flera år senare och drömma mig bort och tänka att jag faktiskt har gjort något med mitt liv. 


för just nu?!

jag känner att jag har nått en punkt i livet där jag känner att jag är stuck. 

jovisst har jag mina meningar och åsikter osv, men jag känner att det inte räcker. känner att jag är för mycket påverkad utav alla andra människor på både gott och ont. 

jag vill kunna känna mig fri och göra det jag vill, det jag känner för just under den stunden och vara helt galet spontan!


FRIHET!

Av marlene - 11 februari 2013 19:35

dagen började med att jag käkade lite frukost, och sen så bestämde jag mig för att gå en liten promenad, vilket jag fick tvinga mig lite för att göra :P

gick till bensinmacken och tillbaka, vilket kanske tar ca 15 min en väg. kändes rätt lagom, imorn blir det kanske en längre runda. det funkar inte riktigt med att tänka att man ska gå i en timma eller 30 minuter för då känner man sig genast lat :p


kollade lite på vampire diaries, senaste avsnittet. sen så har ju walking dead kommit ut med ett nytt avsnitt också men kunde inte kolla på det, ska försöka att hitta en sida där det går att se :)


hängde med en killkompis, heike, för att kolla efter en grej till hans mobil. vi käkade också. var typ som subway, fast goare :P




Av marlene - 10 februari 2013 21:38

söndag; melodifestivalen del 2, godis och serier! och mjukiskläderna är på ;P

 

det har varit en seg dag, mest pga att jag och en killkompis, knut magnus. det var riktigt kul! inte varje dag som vi får tillfället att sitta i soffan och snacka old times. han är en barndomskompis. vet inte riktigt hur länge vi har varit kompisar men det är i flera år iaf

 

       

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards