Alla inlägg under april 2012

Av marlene - 22 april 2012 20:59

 


och helt plötsligt blev det söndag, IGEN :O

tiden går för fort och jag hinner knappt göra nåt förrän det är söndag igen, känns det som. helt sjukt :O


veckan som har varit har varit rätt konstig. vill helst bara att hela den veckan ska försvinna. klart, det har ju funnits stunder som har varit bra..  menmen, snart är det på med lockarna igen :P ska se om det kanske kan hålla sig kvar med sprayen som jag köpte i fredags, förhoppningsvis :P


en tjejkompis som jag har pratat med i flera år nu, vet inte hur länge det är men det är iaf fem år.. typ :P hon heter maja och hon skrev detta till mig, vilket gick rakt in i mitt hjärta iaf (A)


 du er akkurat som en söster for meg du også
v


sitter och lyssnar på låtar från 90 talet. får ju många minnen utav att lyssna på allt. jag tänkte att jag skulle gå igenom dom flesta låtarna för att se om jag kanske vill lägga in lite nytt på mp3.

 

Av marlene - 21 april 2012 16:48

är hemma hos morsan, helt själv

kände att jag nästan höll på att få huvudvärk av att det var så tyst.. min kropp är väl fortfarande inte van vid det.

sen så lät det som om det var någon som gick i hallen :O jag var övertygad över det! men det kanske bara var en inbillning ändå?


satt i massage stolen förut, i nästan 15 min. man kan ställa in hur man vill ha det själv och då passade jag på att köra på axlarna. jag känner mig som en ny människa tack vare den :P


har skaffat instagram nu också. det är ju hur bra som helst :D nästan bättre än den jag hade förut, fast det var inte helt det samma, det var mer ett redigerar program. men ja.. LOVE IT !:P


har fått min nya soffa! och det är inget fel på den alls, men efter att ha haft en stor och lång soffa så känns det väl lite konstigt, men så länge min rygg mår bra av den(vilket den inte gjorde utav min förra) så ska jag inte klaga :)


har börjat locka håret igen, och jag ska försöka ha det så ett tag med hjälp av min spray som jag köpte i fredags :)


 

Av marlene - 20 april 2012 22:07

man lär sig så länge man lever..

 
Av marlene - 19 april 2012 16:41

gick in på gina tricos sida och där hittade jag några kläder jag har tänkt att kanske prova imorn eftersom jag ändå ska in till stan efter skolan :)



supernatural var det ja.. :P

Av marlene - 19 april 2012 16:28

håller på att kolla runt efter nån klänning att ha på mig eller nåt liknande till konfirmationen. jag har hittat en klänning men jag känner mig ändå osäker.

den är fin, inget fel på den så sätt men jag hade nog velat prova den före jag köpte den, vilket blir rätt svårt :p

här är den iaf :

 

varje morgon, jag vet inte vad det beror på, men jag längtar inte längre till att gå upp och gå till skolan. förut så kunde jag vara hur trött som helst men ändå känna att jag kunde ta mig upp ur sängen utan några problem alls. fattar inte varför jag känner så.


yeah well, ska ta och kolla på några avsnitt av supernatural

Av marlene - 18 april 2012 23:13

jahapp, då har man en soffa mindre :P känns tomt utan den eftersom den tog så stor plats :P  var ju världens träningspass bara det att få ner soffan även om det var jag och morsan som gjorde det :P och till helgen ska jag få en ny :)

emma var ju här under lunchrasten eftersom vi hade en ganska lång rast. hon gick igenom några av påsarna med kläder för att se vad hon kunde hitta :)


var även hos min coach idag och berättade om min ångestattack eller vad man nu kallar det. hon sa att jag måste skriva ner det som händer under tiden som det händer och att jag måste kanske även prata med mig själv (vet att det låter konstigt men jag pallar inte ha kvar den skiten) inombords eller nåt sånt. jag måste testa och se vad som kan passa mig :)

efter att ha varit där så gick jag iväg och köpte kinamat :)

men som den klant jag är så tappade jag ju busskortet på bussen, MEN sen så kom jag på att det inte är länge tills kortet går ut, så jag antar att det är lugnt ändå :)


fick även en invitation för konfirmation, så om några veckor så kommer jag åka iväg till norge och då måste jag se till att jag kan bli ledig under en dag. men det lär väl ändå kunna funka eftersom jag aldrig brukar vara borta knappt :)


börjat spela rumble nu också, men det suger eftersom jag tydligen inte kan spela mot folk. är la bara för att jag har en android, verkar det som:P


och i helgen ska jag vara hos morsan och dom :)


     

Av marlene - 17 april 2012 21:21

vet inte hur jag ska börja..

känns som om mitt liv har blivit konstigt, att jag måste anpassa mig nu igen. men samtidigt vill jag också få ut all skit jag har burit på inombords. det är rätt mycket nu, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd. jag är livrädd ifall jag skulle få världens jävla utbrott, nåt jag var väldigt nära igår.

men idag har jag fokuserat på att ta det lugnt, gick även hem under luchrasten för att kunna vakna upp utan att behöva tänka för mycket eftersom det är en sån person jag är.


imorn ska jag tydligen få en ny soffa utav morsan och dom, så imorn kommer dom och fixar med den. fick även veta att jag borde städa garderoben eftersom dom skulle iväg och slänga saker.

det blev rätt mycket att slänga :P mer än halva min garderob tömdes :P kändes faktiskt rätt skönt att kunna slänga skiten :P

så nu ska jag kolla på supernatural tills big brother, om jag nu inte läser.. får se :P 


imorn ska jag iväg till coachen. ska bli riktigt skönt att få komma dit pga det som har varit, prata ut om det..

Av marlene - 16 april 2012 21:12

första skoldagen efter lovet..

fyfan va seg jag var :P kunde ju ta mig upp ur sängen, men det var väl det. min röst lät konstig och jag kände mig som en zombie under hela dagen. jag gick hem under lunchrasten och sov i en halvtimma, knappt. kände att jag behövde det även om jag hade velat ligga i sängen under en längre tid, det hade inte gjort nåt :P


efter skolan så åkte jag iväg till stan, och under tiden som jag stod och väntade på att bussen skulle komma så hade emma skickat ett meddelande till mig där det stod att det var en som ville sälja sina eric saade biljetter. det var vip grej också ! så jag bestämde mig för att buda och förhoppningsvis vinna! fast flera timmar senare så visade det sig att någon annan hade fått dom.


menmen, köpte en ny tröja idag.

 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards