Alla inlägg den 28 januari 2013

Av marlene - 28 januari 2013 14:30

åh, ed sheeran blir bara bättre och bättre! hittils har de låtarna jag har lyssnat på varit riktigt bra, han blir bara bättre och bättre!


det har varit en seg skoldag, dessutom så känns det även som att jag har tappat hoppet om engelska kursen. det är det enda ämnet som jag känner så för. men c kursen är rätt svår. jag tycker att jag kan hyffsat bra engelska, iaf så att jag klarar mig och lite mer, men när läraren är riktigt jävla petig på varenda inlämning som det är massa röda linjer, bara för att hon inte gillar ordet "during" , något jag är van vid att andvända, så är det inte lika kul längre. så är det med en massa andra ord. 

det är ungefär som att uppsatsen måste vara helt felfri även fast man känner att man verkligen har gjort bra ifrån sig. 

lite jobbigt är det. 

och sen så sa hon att jag förmodligen inte kommer att klara av kursen, om jag inte lägger ner lite mer tid på engelskan. 

jag gör det varje dag egentligen, men kanske inte så som hon vill. 

det jag gör är att kolla på en massa serier utan undertexter. det har gett mig en hel del, samtidigt som att jag pratar med en som bor i usa några gånger. vi pratar inte så mycket längre men ändå, han har också gett mig en hel del. 

känns bara så segt! menmen, jag är ändå nöjd över att jag lyckades komma fram till c kursen iaf ^^ även fast allt är så himla petigt ! :P


jag hörde av mig till utväg för första gången efter att gruppsamtalen tog slut. 

känner att jag behöver komma in på rätt spår igen. så förhoppningsvis så kanske jag blir lite klokare efter torsdagen :) det kändes riktigt bra bara av att ha snackat med henne i telefonen under några minuter för att berätta för henne vad det var som var skälet till att jag hade hört av mig :)


jag var hos tandläkaren idag också^^ men jag bad dom om att inte ta bort tandstenen eftersom jag behövde komma tillbaka till skolan så fort som möjligt. jag hatar när dom ska ta bort stenen. man liksom bara ligger där och väntar på att dom ska föra in den dära saken som dom andvänder, i tandköttet, samtidigt som man hatar det där ljudet från pinnen som dom andvänder, eller vad det nu heter. 

men jag slapp inte undan ändå, jag fick boka en ny tid för tandstenen.. lagom kul :P men tydligen så ville hon att jag skulle göra detta. hon skrev även ut ett recept till mig. det var munskölj. jag andvänder listerine men eftersom hon ville att jag skulle ha nåt starkare så skrev hon ut receptet till mig. så nu har jag en hel flaska att andvända :P


och till helgen så ska jag iväg och träffa en killkompis! vi har snackat sen jag var 19, aldrig träffats, så det ska bli kul ;D 

så det blir att åka till örebro och sen så ska han och nån till hämta upp mig där för att sen åka iväg till karlstad tror jag :) kommer nog bli rätt kul ;D

skulle ha nån spelkväll och dricka öl :)

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards