Alla inlägg under januari 2013

Av marlene - 22 januari 2013 22:47

då har man nyss kollat klart på en skräckfilm, den enda filmen jag har sett som jag faktiskt tyckte var bra :p 


ska väl ta och sova nu hade jag tänkt. 

imorn ska jag iväg till morsan för att se hur det gick efter att hon var på sjukhuset. hon ska dit tidigt imorn. får hoppas det går bra :)


Av marlene - 21 januari 2013 16:36

vill inte, klarar inte


hittade några låtar som jag fastnade lite för^^

har inte gjort speciellt mycket idag förutom att diska och lagat mat. 

skulle träffat en tjejkompis idag, men det blev aldrig av eftersom jag inte har ett busskort. 


drömde en äcklig dröm om en spindel som verkade rulla sig väg uppför väggen. men sen så höll jag tydligen i en tråd som spindeln hade fastnat i. den kom allt närmare när jag försökte dra åt mig tråden, och det var också då jag vaknade och hade panik. jag trodde att spindeln befann sig i täcket, så jag sparkade av mig täcket och vände på den förrän det kändes okey att somna. 

herregud va jag hatar spindlar.. 


Av marlene - 20 januari 2013 16:13

   

somnade rätt sent igår, så fick ställa klockan på 12 för att kunna gå upp tills 1. skulle iväg till morsan för att hämta 100 lappen, tjöta lite och äta :)

spelade lite wow förut, hann iaf gå upp en level men minns inte vilken lvl jag är på nu :P och sen så kollade jag lite på skidskytte x)


rätt gött att ta en liten promenad ute, även fast det var lite kallt men det var rätt gött så ^^

idag blir det att kolla på film och käka godis ^^ 


imorn ska jag iväg till stan och träffa en tjejkompis som jag inte har träffat på hundra år :P fast ja, 6 år tror jag det var sen sist :) 


och på fredag kommer jag äntligen få mina pengar! ska ta och köpa tresemme, kolla ifall den är nåt att ha. kommer nog kanske få köpa nya hörlurar också. mina är det glapp i. brukar andvända dom när jag ska kolla på serier osv :) 


Av marlene - 20 januari 2013 02:22

vaknade upp vid 12 och var rätt så pigg. läste lite före jag gick upp ur sängen. skulle träffa en tjej som jag hade vunnit tröjan av, på en loppis. hade fått en kompis, niklas, till att skjutsa mig in för att träffa henne :)

 


senare så kom mattias på besök :) käkade tacos och tjötade typ :)


imorn ska jag iväg till morsan vid 1 för att käka lite, och även få min hundralapp ;D 

Av marlene - 18 januari 2013 21:38

Av marlene - 18 januari 2013 14:43

 

idag fick jag höra en riktigt bra nyhet!

för några dagar sen så fick jag höra en grej av biträdande rektorn, att jag inte får ha kuratorn som handledare pga projekt arbetet. idag träffade jag på kuratorn, hon frågade mig ifall jag hade snackat nåt med honom vilket jag hade gjort. jag berättade det för henne. men då sa hon med ett leende på läpparna att jag kunde boka en tid med henne så skulle vi snacka om det!

jag hoppas det kommer lösa sig ;D

ska börja lite med arbetet under helgen tänkte jag, och även kolla på en massa filmer och serier :P 


jag har även ringt på några sommarjobb. jag fick inget nej, så nåt positivt är det. de skulle höra av sig :) 


jag ska förresten ta och ge serien chuck en chans. men det är mest för att en killkompis, stefan, började kolla på gossip girl. jag sa till honom att han borde ge den en chans, och när jag vaknade under morgonen så hade han smsat mig och skrivit att han inte fick nog typ :P 

lite kul xD


jag har fått några förfrågningar angående fest, och när jag tackar nej så är det antingen så att de börjar skratta eller också så erbjuder de sig att ge 200 kr om jag hänger med och festa :P

men nej, jag ska ha min hundralapp och visa att jag faktiskt kan klara mig utan att festa en helg, kanske två? eller tre :p

Av marlene - 17 januari 2013 22:12

dagen började med att jag försov mig igen, men även fast jag gjorde detta så vaknade jag upp med ett leende på läpparna. jag mådde så mycket bättre än vad jag har gjort dom andra dagarna när depressionen verkligen har tagit tag om  en. 

men jag gick till skolan ändå, efter första lektionen eftersom man ändå får frånvaro om man kommer mer än 5 minuter försenad. jag vaknade efter en halvtimma, vilket betyder att jag kunde sova lite till :) men jag gick till den andra lektionen iaf :)

efter skolan fick jag låna jimmys busskort så att jag kunde ta mig in till stan eftersom jag skulle träffa en tjej som hade lagt upp en bild på en blus eller vad man ska kalla den, på en sida på face :) 

jag fick testa två grejer; blusen och en tröja. blusen hade jag redan vunnit, men tröjan fick jag vänta med eftersom sluttiden för budandet gick ut under kvällen. 

jag hoppas att jag ändå vann tröjan. jag såg att det var jag som hade budat på den sist. så egentligen är det väl min :P bild på den kommer senare, om det är jag som fick den :)

tog en bild på blusen som jag köpte;

 
 

Av marlene - 16 januari 2013 19:58

igår kollade jag klart på gossip girl, vilket kändes sorgligt även fast det var ett bra slut på det hela. men ändå!

jag blev väldigt förvånad över vem gossip girl var, rätt oväntat :P 

har hittat tillbaka till första säsongen igen :P men vet inte om jag kommer kolla på hela eller om jag fortsätter tills andra säsongen. får la se :)

i det dära extra avsnittet så fick man se att det tydligen finns en egen gossip girl buss i new york, där chaffören åker runt till dom olika ställena som dom filmade serien :) det hade varit skitkul att få åka runt och kolla lite :) men lär ju kosta jävligt mycket :P


har bestämt mig för att inte festa nånting under helgen som kommer. jag sa det till min styvfarsa förut och helt plötsligt stod vi där och slog vad med varandra :P så om jag inte kommer åka iväg på nån fest, så kommer jag få 100 kr, om inte så får jag ge 200 till honom :P

kommer bli ganska lätt att få dom hundra kronorna iaf ;P

 och eftersom mina planer är att vara hemma under helgen, så har jag även hittat några filmer som jag ska kolla på :)

depressionsgrejen, vad det nu än beror på, har inte försvunnit än. verkar som att den blir värre och värre för varje vecka som går. 

idag så fick jag panik när larmet gick. och den känslan av depressionen som jag fick var inte att leka med. 

hoppas det känns lite bättre imorn iaf =/

var nära på att bryta ihop under några tillfällen under tiden som jag var i skolan, men jag svalde det.

så under kvällen, efter att ha varit hemma hos morsan och dom, så gick jag direkt in i duschen i hopp om att kunna må bättre. men nu som det börjar bli sent, så blir jag påmind om skolan vilket det resulterar i att deppigheten kommer krypande.

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards