Alla inlägg under december 2010

Av marlene - 16 december 2010 15:56

åh jag glömde säga att jag faktiskt blev klar med min engelska B :D

rätt bra tajmad med att bli klar med den idag pga att det var sista skoldagen, fast behörigheten kommer jag få närmare skolavslutning, vilket betyder att det kommer bli i sommar :)

känner mig lite duktig (A)

Av marlene - 16 december 2010 15:45

YES! nu är jag äntligen klar med alla julklappar, nu är det bara det att slå in alla också:P


sista skoldagen med klassen idag. kommer bli konstigt att inte finnas kvar men det kanske blir ännu bättre sen när jag börjar i den nya klassen efter lovet. fast ja.. det kommer nog inte bli samma sak.


det var längesen som jag fick mensvärk, brukar inte få det annars.. brukar knappt ha mens, det varar under en dag eller kanske två, sen är det över. men nu har jag värk och det är inte speciellt mysigt :( får hoppas på att morsan har en tablett jag kan få^^

Av marlene - 15 december 2010 20:39

jag är duktig!

jag har sagt att jag ska börja dricka mer vatten eftersom det är nyttigt och gott så att nu sitter jag här och funderar på vilken film jag ska kolla på.

 

kolla inte för mkt på glaset..

Av marlene - 15 december 2010 19:28

justja, glömde lägga in en bild på farsans bil :P här är den ;

 

Av marlene - 15 december 2010 18:59

man lär sig så länge man lever eller hur?

jag lärde mig nåt nytt nyligen, fast ifors har jag gjort samma "misstag" förut också men denna gången förstod jag verkligen :P

det är nämligen ingen bra ide att sova mitt på dagen eller på kvällen före man egentligen går och lägger sig.. om ni fattar. jag la mig vid 4 tiden och sov i två timmar vilket inte bra speciellt bra. 

jag hoppas att jag kommer bli lagom trött tills jag ska sova igen, annars kanske jag kommer att få läsa ut boken som jag läser i, eller inte :P det är rätt mkt kvar men ändå.. när jag läser så läser jag ganska mycket och länge, iaf om det är en bra bok vilket det är :D

på tal om böcker så ångrar jag att jag läste ut "en mycket yngre man" pga att den var så himla bra. den jag läser nu är också bra, men den andra var mkt bättre :P

nästan så att jag saknar den boken..


imorn kommer jag bli färdig med mina presenter HELT OCH HÅLLET! hoppas bara att pengarna kommer räcka till. men det måste dom göra :P


idag är det bara en vecka kvar tills jag ska åka till Norge och fira julen med min farsa! jag pratade med han och min brorsa igår samtidigt :P min farsa har en bil som är liiiite lyxigare än andra bilar, jag har då aldrig sett en annan bil ha den grejen som min farsa har i sin, för man kan nämligen prata i telefonen I bilen. man liksom knappar in telefon nr till den man vill ringa till och sen så kan man sitta och köra bil medan man pratar utan att hålla i en mobil. jag tycker det är skitsmart :D men det som är rätt dåligt med det är om man inte har snackat på kanske några sekunder och man börjar prata om nåt SAMTIDIGT som den andra säger nåt, då krockar det ju men det är bara för att telefonen i bilen är lite smått seg. menmen lyxigt är det:P

och förrästen så tror jag nog att jag kommer jobba hos min faster i hennes affär, vilket kommer bli jävligt kul :D

det fick bli en bild på min farsas nya tjej Bitte och min bror 


imorn hade jag tänkt att åka hem till morsan och kanske äta nåt och bli klar med julpresenterna(hon har papper och tejp. jag har ingen papper men jag har tejp.. tror jag :P) så att.. det lär ju bli sista gången som jag kommer se dom (morsan, brorsan och min styvfarsa) före jag åker till norge.


åh.. nu börjar det gå mot veckans slut också :( sista veckan med klassen vilket kommer kännas helt åt helvete, att sluta alltså. menmen, får la försöka tänka positivt ändå. så jävla typiskt när man trivs och grejer, nej då måste en ändring komma ivägen. men det finns ju dom som har det värre i världen så jag ska väl inte klaga :)


jag tänker kolla på en film! men får se vilken det blir.

Av marlene - 14 december 2010 18:18

T r ö t t .

död, seg..

jag har gjort nåt under hela dagen idag.

föreläsning - skolan - hem - stan.

samtidigt som att jag fick gå hyffsat snabbt för att kunna hinna hem lite tidigare och vara klar med allt. är ju så himla kallt ute. så att ikväll kommer jag somna rätt gott :P

men jag har fortfarande saker att göra; dusch och fixa det sista med julklapparna.

funderar på att värma oboy eller göra nåt lite smått "lyxigt" som jag kan njuta av innan jag går och lägger mig och läser.


varm oboy eller te? eller sova..

Av marlene - 13 december 2010 20:22

 

ännu ett beslut är taget.. och nu har jag gått och funderat över om jag ska börja i fristad eller inte. och mitt beslut är att jag kommer börja där ändå, även fast jag vill eller inte och detta handlar om vad som är bäst för mig. vilket är en självklarhet när det gäller skolan men det jag inte gillar vid detta är att jag har blivit för van vid att inte vara själv längre som det jag en gång var.

menmen, det ska väl gå bra detta med ^^


imorn ska jag på en föreläsning som handlar om en tjej som har haft ätstörning och varit en missbrukare. och skälet för att jag tänkte gå på denna föreläsning är pga att jag har en ätstörning själv men tänker bli av med den och då tänkte jag att hon kanske kommer ge mig en tankeställare och ännu mer "styrka" att kunna klara av detta :)

så att... jag kommer få en lång sovmorgon, vilket betyder att jag börjar halv 11, och efter föreläsningen är det skolan. jag hade tänkt att vara så mkt som möjligt i skolan nu pga att det är sista veckan före lovet, vilket också betyder att dom lektionerna vi har under veckan kommer vara dom sista för min del, och för två andra tjejer som kommer börja i fristad.


det känns inte alls kul att säga hejdå till alla.. menmen livet suger ju, och så brukar det vara :P inte alltid men livet är inte precis lätt heller..

 

Av marlene - 12 december 2010 19:55

Nuså

är det dags, eller ja.. efter nyår iaf.

efter att ha tänkt lite, och även kollat på bilder på mig själv så har jag tagit ett beslut.


det kommer bli jobbigt eftersom jag har försökt men nu ska jag verkligen inte ge upp eftersom jag har insett att det inte är bra att ha det så som jag har det just nu. 

jag har haft detta sen jag var 20 år, vilket betyder att jag har haft det i 3 år och det jag pratar om är min ätstörning.


jag minns inte hur det var att vara hungrig, så när jag har ätit så har det mest varit för att jag känner att jag måste äta och inte för att jag känner att jag behöver.

efter att ha varit på akuten för nåt år sen ungefär, så fick jag höra att jag var underviktig.

när jag tar bilder på mig själv så brukar jag se att jag ser för smal ut och det är mest i ansiktet som jag ser det.

dessutom har jag börjat känna av det i kroppen, tror jag iaf.

och min mens är inte helt hundra, fast jag vet inte om det beror på min p-stav heller..


så att, jag har tagit en funderare och kommit fram till det att jag MÅSTE börja äta igen, tänkte börja lite smått före julen för att efter nyår ska jag verkligen gå in för det, bara det att detta kommer bli jobbigt pga att jag är van vid att knappt äta.

jag blir mätt efter bara ett äpple och då är det ju nåt som är fel. min magsäck lär inte vara speciellt stor.


det kommer bli jobbigt men i slutändan kommer det ändå vara värdt det.

jag tror att jag började tänka på min ätstörning efter att ha kollat på en gammal bild på mig själv och jämfört det med en nyare bild.


hoppas jag kommer klara av detta.


  kolla noga på området runt mina läppar, även fast det inte syns så mkt så ser man det ändå att jag är väldigt smal. och detta är den nyaste bilden på mig.


 

och på denna bilden så ser man att området vid läpparna, om man nu jämför med den första bilden, så ser man att jag har förändrats och blivit smalare. 

det är inte bara i ansiktet som jag har förändrats, det är också benen eftersom jag märker det när jag letar efter byxor som jag ska köpa.


hoppas bara att detta kommer gå bra..

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards