Alla inlägg under juni 2012

Av marlene - 7 juni 2012 23:12

idag var det avslutning för min bror! jag tog några bilder men det blev inge bra eftersom det var för långt bort, och när jag försökte zooma in lite så blev det suddigt.

har fortfarande inte fått mitt pass än, vilket jag hoppas på att kommer imorn.. så just nu vet jag inte alls vad som kommer hända under helgen, kan nog hända att jag och ida grillar eller nåt sånt.

när jag åkte hem till ida efter att ha varit på skolavslutningen till brorsan så hade jag bestämt mig för att inte köpa nån cola alls. lite för att jag har min ben och jerry kvar och lite för att jag har bestämt mig för att dricka mycket vatten(vilket jag gör en hel del, så fort jag tänker på det) men sötsuget tog ändå över mig iallafall.. så jag frågade henne ifall hon ville hänga med mig och köpa nånting på ica, så vi började gå. jag tror att vi var ute och gick i iallafall en halvtimma/timma kanske. jag var helt slut! men det var rätt skönt också :P

imorn blir det att tvätta kläder och sen så ska jag försöka påminna henne om att fixa med frimärken osv. själv måste jag verkligen försöka komma ihåg att betala skolan. det är nämligen så att jag fick ett brev i posten där det stod att jag hade kommit in på tvåan! så för att kunna bekräfta min plats, så måste jag betala 200 kr. senare måste jag betala 1000 kr.. vart jag nu ska få dom pengarna ifrån.

oh well, det fixar sig nog :)

     

Av marlene - 6 juni 2012 21:49

Ä N T L I G E N !

   

Av marlene - 6 juni 2012 21:21

  jag och ida var i affären förut eftersom vi var rätt sugna på att köpa nåt gott tills ikväll. det blev tillslut ben&jerry, en tidning, gainomax, chips, jordgubbar..

hur gott som helst :D och dessutom har jag inge mer huvudvärk längre :D


förut, när vi gick runt i stan, så fanns det knappt några ute. det var mest på dom där ställen där man kan sätta sig och njuta av en kall cider, öl eller nåt annat :)

annars fick vi se en tjej med folkdräkt och en annan med en vinterjacka på :P rätt komiskt. är det så man ska fira sveriges nationaldag ? :P

sitter iaf här och dricker en öl, kanske blir att dricka fler sen :P

 
Av marlene - 6 juni 2012 15:58

känns som att jag inte har skrivit på hundra år nu :P

men igår så åkte jag och ida iväg på nån impulsresa till varberg som dök upp från ingenstans :P så idag så åkte vi tillbaka igen efter att ha varit där.

jag vet inte riktigt vad det är som kommer hända idag, men imorn är det iaf skolavslutning för brorsan samtidigt som att jag måste fixa med mina pengar.

även fått träffa idas bror. herregud va söt han är :D hur mycket energi som helst har han också, man blir fort trött på att kolla på honom :P

Av marlene - 5 juni 2012 21:11

i Varberg nudå :-)

 
Av marlene - 5 juni 2012 12:53

Jag vet att jag inte bloggade nåt igår, jag hade tankarna på det men jag antar att jag glömde det 0o

igår så hände det inte så mycket. tog det mest lugnt, blir så när vädret är kasst även fast jag gillar sånt väder. det är mys på hög nivå :D iaf med mjukiskläder!


jag och ida var på kinarestaurant igår. jag hade ifors redan ätit hos morsan och var rätt så mätt :P men jag gick och åt med ida ändå, käkade inte upp allt eftersom min mage inte klarade av det :P och sen så gick vi och träffade på dennis som skulle prata om nåt han hade börjat med :P

det blev rätt sent före jag och ida kom hem till henne, så direkt när vi hade kommit innanför dörren så ringde jag till justin och pratade med honom tills det blev dags att sova, vilket det egentligen hade varit från och med den tiden vi kom innanför dörren :P

skulle upp tidigt eftersom jag skulle fixa med mina pengar hos min coach, prata med henne om det. ingenting är fixat än, ska försöka fixa med skiten på torsdag, så får hoppas att det går bra då eftersom jag måste ha resten av pengarna..

jävla krångel :P


kollade in på ginas sida för att se ifall det fanns nåt fint där, och då hittade jag denna:


och på torsdag är det skolavslutning för brorsan. jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig överhuvudtaget.. får väl se vad det blir förnåt, lite beroende på vädret också.

Av marlene - 3 juni 2012 17:50

kom på att det är rätt längesen som jag la ut några låtar som jag anser är bra :P därför kommer det nu tre stycken :)

Av marlene - 3 juni 2012 17:37

Söndag.

vaknade med att inte vara så himla bakis som jag brukar vara. det gick att leva med :P fast det tog ändå lite tid förrän jag kände att jag kunde äta.

jag kollade ifall ida hade mat hemma så att jag kunde ta nåt utav det, men sen kom jag på andra tankar, så jag gick iväg till affären för att kolla vad dom hade där. det är första gången jag kommer in i en affär där dom inte har nånting att äta på :P bönor och sånt fanns det, men jag hade mer tänkt mig köttfärs eller nåt sånt.

jag gick därifrån med popcorn(som det också visade sig att ida hade hemma) :P, några bananer som jag senare upptäckte att inte var speciellt fräscha.. och fanta som smakade skit :P

jag tog mig en liten återställare förut, så nu mår jag mycket bättre och senare är det tänkt att jag och ida ska kolla på big brother finalen!

och!

AMANDUS MÅSTE VINNA!

 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards