Alla inlägg den 28 september 2011

Av marlene - 28 september 2011 21:38

 

i skolan idag skulle vi alla till gymnastiksalen för att lyssna på vad Annika Östberg hade att berätta. jag hade aldrig hört talas om henne förutom att hon hade suttit i fängelse. senare fick jag veta att hon hade varit med i tidningen, nåt jag hade missat.

i skolan har vi nåt som kallas kulturkvällar där olika personer kommer och berättar om deras livshistoria eller kanske om en resa som dom har gjort, eller ja nåt annat. jag har varit på några kulturkvällar fast på dagen, men det är ingen som var så bra som annika var.

jag fick tårar några gånger, minns inte exakt vad hon pratade om, men i slutet så var det några ord hon ville dela med sig om att ett "hej" kan göra mer än vad man tror, och det vet jag själv hur det är.

bara det att bli sedd liksom.

jag beundrar henne öerhört mycket efter allt hon har fått gå igenom, riktigt starkt.


Före föreläsningen skulle promenad gruppen(vi har olika grupper under motionen), alltså vi gå runt i skogen för att leta efter svamp, nåt vi också gjorde förra veckan. jag gillar det här med att gå runt i skogen, vet inte riktigt varför men det är härligt på nåt sätt :)

jag bad en tjejkompis i klassen om att ta en bild på mig och en annan tjejkompis som också går i min klass :P och ja, jag hade endel kläder på mig men jag tycker att det känns bäst att vara bra klätt när man ska gå runt sådär i skogen :P

imorn har vi prov, eller test som dom kallar det i skolan. får hoppas på att det kommer gå bra, för jag har inte läst på :P men känns ändå som att jag kan det eftersom jag har hängt med under lektionerna.

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards