Alla inlägg under september 2011

Av marlene - 11 september 2011 20:49

varit med killen under hela helgen, men idag åkte jag hem igen. kändes inte bra att åka ifrån honom..

när jag kom hem så satte jag mobilen på laddning direkt, sen satte jag igång eric saades skiva för att sen gå in och duscha. efter duschen kollade jag på tven. jag kollade lite på true talent men jag funderar på att skita i den och fortsätta kolla på idol istället.


blir att kolla på nån film skulle jag tro, men före det måste jag skriva av den dära artikeln som jag hittade på nätet igår. tror jag har kommit på två frågor men ska ta och kolla mer noggrant på det sen tänkte jag :)


kanske kolla nåt avsnitt på the real L word. jag trodde att det skulle vara dåligt, men det visade sig att det var riktigt bra :D så om jag inte har nåt att kolla på eller har tråkigt så blir det väl att kolla nåt avsnitt på det.

 


imorn är det skolan igen!

och jag mår BRAAAAA!


 

Av marlene - 11 september 2011 00:24

jadu..

det har inte gått så lång tid sen jag fixade med min första header, känns det som, men nu har jag tröttnat :P

jag ska kolla runt och se om jag kanske hittar ett bra program som inte är för krångligt för att kunna andvända, för det jag andvände sist fick jag klippa och klistra hela tiden och hålla på..

så om ni vet om nåt program som inte är för avancerad så är det bara att säga till :)


jag funderar lite på att köpa en ny kamera tills thailand resan.

den jag har nu är inte världens bästa, vill kunna ta ännu bättre bilder som är av bra kvalite, men den ska inte vara för dyr bara.


nu när jag skriver så är jag övertrött, men känner ändå att jag kan vara vaken i några timmar till :P säkert bara för att jag har druckit cola x)


men, om ni vet om nåt bra program och en bra kamera till ett bra pris, då får ni säga till :D

Av marlene - 10 september 2011 21:43

första läxan klar!

eller ja, andra läxan är det men egentligen är det första ändå eftersom det blev några ändringar :P

första gången skulle vi i klassen kolla på nyheter och läsa genom varenda tidning man kunde få tag i eftersom vi skulle ha nutidsfrågor i klassen. men när vi väl skulle ha dom här nutidsfrågorna så bestämde läraren sig för att göra en annan grej istället. vi skulle alltså hitta en tidningsartikel och sen komma på två frågor som handlar om just den artikeln du valde.

jag har nu hittat min, vet inte riktigt vilka frågor jag ska ta men det tar nog inte speciellt lång tid :P


jag köpte en bok där jag ska skriva ner läxorna vi kommer få för jag har en känsla av att vi kommer få endel och då är det lika bra att skriva upp allt :)

 

Av marlene - 10 september 2011 11:32

det att känna sig utvilad är inte helt fel alltså :D tur att man har helger så att man kan sova ut lite :)


för några dagar sen lånade jag två böcker, så just nu har jag två böcker att läsa, men snart kommer jag ha fyra eller fem böcker att läsa ut.

i början visste jag inte hur jag skulle göra för att hinna :P men så kom jag på att jag kunde boka om och även försöka läsa några av böckerna snabbt.. om man gillar att läsa böcker så blir det nog inga bekymmer :P


jag håller fortfarande på att rengöra min piercing och fram tills idag så såg jag lite framsteg:D det såg bättre ut och det var inte så mycket "skit" på den som det har varit förut. får bara hoppas på att den hinner läka till jag ska iväg till thailand.


under veckan så kom jag på att jag kommer behöva köpa en liten bok där jag kan skriva ner läxorna vi får. vi har inte fått många riktigt än men det är tydligen tillräckligt för att jag inte ska minnas :P kan nog vara bra att ha en sånn liten bok tror jag.


igår kollade jag och killen lite på district 13. jag kollade inte hela men tillräckligt för att tycka att den var helt okey ändå :P

idag ska jag kolla på fångarna på fortet, gurkan ska vara med denna gången :)

Av marlene - 7 september 2011 17:54

att vakna med att känna att halsen gör ont är inge vidare, men jag gick upp ur sängen ändå. tänkte mest att jag skulle må bättre av att duscha och det funkade!

men idag sket jag i sminket, orkade inte med mitt utseende så därför beslöt jag mig för att gå i mjukiskläder istället :P

rätt bekvämt och skönt, men lite för kallt.


angående min engelska som vi i klassen fick välja vilken vi ville plugga, så fick vi veta vilka grupper vi hade hamnat i. jag hade sökt om att få läsa c kursen eftersom jag redan har läst a och b kursen. men eftersom dom inte hade hittat några papper på att jag var färdig med b kursen så fick jag börja i b kursen ändå. det suger men samtidigt så ville inte lärarna att man ska börja med c kursen när man går i ettan.


mitt nysande har inte blivit nåt bättre, känns snarare som att jag har blivit sämre och jag vet att det är fel av mig att åka till skolan även fast jag är sjuk, men jag vill inte missa nåt nu som allt har börjat. vi blir delade in i grupper och får en massa uppgifter. vill inte hamna för långt efter.


menmen, idag har jag sett ut såhär;

 

Av marlene - 6 september 2011 20:00

vet inte om ni minns när jag skrev att jag hade lånat tre böcker, men idag lånade jag en till bok eftersom vi ska läsa 1-2 böcker per termin eller vad det nu var. det var ju rätt lugnt, jag älskar ju att läsa böcker så :D

så denna lånade jag:

 
håller på att kolla lite på en piercing sida som ida tipsade mig om. denna sidan är hur bra som helst :D eller ja, jag har inte köpt nåt därifrån men det är låga priser och många fina piercingar :D

http://piercing.nu/

går inte riktigt att bestämma sig heller :P


min förskylning har väl inte blivit nåt bättre precis. jag nyser stup i kvarten och näsan rinner... inte alls kul :( men har ingen feber iaf.

men jag ska inte klaga, finns alltid folk som har det värre så

Av marlene - 5 september 2011 21:52

herregud.. det tog lång tid!

trodde inte att det skulle vara så svårt att rensa piercingen, men tydligen gjorde det det. jag lär få gå upp tidigt imorn bara för det:p

såhär ser det ut iaf: (det är rött bara för att jag krånglade en hel del med den)

 

Av marlene - 5 september 2011 18:50

jag längtar!


 

inte såååå långt kvar precis :D

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards