Alla inlägg under februari 2012

Av marlene - 8 februari 2012 23:01

jag satt och kollade på nåt avsnitt av pretty little liars när killen kom och sa att han helt plötsligt ville att vi skulle göra muffins :P

och nu blir det att fortsätta kolla på några avsnitt till, tills det blir att sova. imorn kommer det nog bli en lång dag i skolan. onödiga dagen

       

Av marlene - 8 februari 2012 22:37

ska bara se om det går att lägga upp en bild.

 

Av marlene - 8 februari 2012 18:00

ja, så då var den redovisningen gjort!

gick faktiskt bättre än vad jag trodde, men så brukar det väl också vara. man tror alltid att det ska vara värre än vad det egentligen är, men egentligen är det en ganska bra taktik att köra med även fast magen kanske inte mår så bra av det :P jag blir alltid väldigt nervös före jag ska stå/sitta och prata högt inför andra, det är inte nåt jag gillar om man säger så. 

men! jag fixade det! så nu är det bara det att man ska skriva tre sidors bokrecension. problemet är bara att det är några grejer som är lite oklart, så jag får inte gjort så mycket idag även om jag skrev några rader, men vill inte att det blir fel ifall jag skriver rätt mycket. 


duschade direkt efter att jag kom "hem" efter skolan. har inte mått superbra pga min vogel, men nu verkar det ändå gå bättre eftersom den inte känns lika mkt. 


imorn är det torsdag, vilket det inte känns som. känns mer som om det vore en torsdag idag, fast imorn så ska det vara nån miljödag tror jag det var. känns inte som att det kommer ge mig mycket, dessutom så känns den dagen rätt onödig eftersom man fortfarande har kvar grejer att göra. rätt meningslöst att ha en sån dag då.. men man får väl göra det bästa utav det. blir jääättekul att behöva sitta och lyssna på en föreläsare under .. hmm tre timmar tror jag det var. min röv kommer dö:P som den faktiskt gjorde idag när vi satt och kollade på en pjäs under en timma, knappt det. 

UNDERBART :P


äh, snart är det helg, och LOV! 

nu blir det att kolla på pretty little liars, och nej. det går inte att ladda upp en bild av nån anledning. går inte att ändra på nåt på bloggen just nu. 

om ni vet vad det kan bero på så får ni gärna säga det isf :P skulle vilja ändra lite så att bloggen blir finare, förhoppningsvis :P

Av marlene - 7 februari 2012 19:27

jag förstår mig inte på denna bloggen just nu. jag hade tänkt att ändra lite på utseendet och byta header men det gick inte. det går inte att ändra på nåt just nu, inte ens bakgrundsfärgen. 

antar att jag får ta och vänta lite med det. 


var på begravning idag.

väldigt fin och rörande. 

så nu får man hoppas på att rolf har det bättre där han är nu.


efter begravningen, smörgåstårtan och en äppelpaj, så skjutsade min styvfarsa mig ner till stan där jag skulle gå in en sväng på apoteket, skulle köpa bakis tabletter som förhindrar att jag kommer bli bakis :P tabletterna jag hade tänkt köpa från första början verkade inte finnas där, så jag köpte några brustabletter ist. får hoppas på att dom hjälper :P det märker vi till helgen :P


jag stör mig fortfarande över mitt öga.. går inte att blinka utan att det gör ont. har haft detta förut också men det är aldrig härligt att ha det så :( .. får hoppas det går över snart.


fick bilderna från ida förut, när jag var i skolan. vi bytte grejer eftersom jag fick tillbaka min usb, så skulle hon få låna mitt mobila bredband.. som senare visade sig att inte funka.

jag tror att jag har blivit fulare med tiden. när jag var ca 19 år så gick det att fota sig själv, men nu för tiden så blir det inte lika bra längre :( jag fattar inte riktigt varför. kanske är för smal i ansiktet, eller också så är det för mitt leende. ibland så ser jag att mitt leende ser helt konstigt ut, som en retard eller nåt. och min jacka ska man inte snacka om.. det är inget fel på idas kamera iaf. 

men äh! det blir säkert bättre när jag kan ta av mig jackan sen och kan le på ett ordentligt sätt :P

här är iaf en bild från den lilla stunden som hon hann fota mig.. fast det gick ju inte det heller. typiskt :P

äh, det får bli film ist då.

imorn ska jag försöka redovisa i engelskan. ska prata om en bok som jag läste ut precis. hatar redovisningar :( men, måste man så måste man.. typ

Av marlene - 6 februari 2012 16:36

det har varit en väldigt bra dag idag, förutom att mitt öga gör ont varje gång jag blinkar.

skoldagen var inte lång, vilket är rätt skönt under en måndag. så på lunchrasten så gick jag och ida iväg in i skogen för att hitta nåt ställe där hon kunde fota mig. 

det gick bra! hon ska skicka över bilderna till mig sen, så lägger säkert ut några :)

efter fotandet så åkte jag in till stan, och på vägen in så träffade jag en gammal klasskompis, cecilia! det var rätt kul. har inte sett henne sen .. jadu.. länge iaf :P men hon berättade att hon hade varit i australien under en längre tid, och snart skulle hon iväg igen. berlin tror jag :P  


när jag var inne i stan så gick jag mest runt och funderade över vad jag skulle fördriva tiden med tills killen slutade. jag fick för mig att gå in i en skoaffär där jag också köpte mig ett par skor. jag behövde verkligen det eftersom mina alltid får en stor vattenpöl så fort jag går i snön :P

sen så köpte jag även ett linne som jag tänkte ha på begravningen imorn. man ska ju ha på sig svart då.


nu tänkte jag försöka hitta ngn film jag kan kolla på.

imorn blir det att tvätta kläder, försöka iaf. blir även en väldigt kort skoldag för mig pga begravningen, och efter det tror jag väl att jag ska träffa killen igen. 

 


Av marlene - 6 februari 2012 00:08

ska ta och sova väääldigt snart.

ska bara lägga fram kläder som jag ska ha på mig imorn, ställa klockan, borsta tänderna och stänga av datorn. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorn, men det finner jag väl ut av sen :P

imorn måste jag försöka att komma ihåg att ta ledigt, eller ja.. det är inte imorn jag ska ta ledigt, det är på tisdag men jag måste försöka att fixa med det imorn så att det är klart. ska på begravning till min styvfarsas farsa. 


men ja, jag får ta och fixa med grejerna nu, så att det inte blir för sent. jag lägger även upp en låt som jag har fastnat för, eller ja två stycken. men är bara den ena jag fastnade för mest och det är den lugna låten.

det verkar inte gå att lägga upp den andra låten just nu, vet inte vad det beror på.. men får försöka med det senare ist :) typiskt :P

Av marlene - 5 februari 2012 23:53


kollade precis klart på denna filmen.

herrejävlar va bra den är, NÄSTAN lika bra som the notebook, men bara nästan....

  

Av marlene - 5 februari 2012 20:15

då har man precis kollat klart på en skräckfilm, som faktiskt visade sig att vara bra.

jag fick t o m tårar i slutet, vilket aldrig brukar hända i såna filmer :P sen så brukar man kunna lista ut vad som kommer hända. men denna filmen var annorlunda.

ska ta och kolla på en till film hade jag tänkt, om den är nåt att ha så kommer jag skriva om den här :P 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards