Alla inlägg under november 2012

Av marlene - 14 november 2012 23:17

Håller på att kolla på walking dead. HERREJÄVLAR va bra den dära serien är!

jag satt här och tänkte på att det borde hända nånting snart. dom hade bara varit på den dära farmen och gått runt och snackat mest, men sen så hände det verkligen grejer. blev zombie invasion typ!

är snart på säsong 3, har bara ett avsnitt kvar att kolla på :)

awesome!


imorn blir det att framföra illuminati framför två tjejkompisar i klassen och läraren. det blir så eftersom jag kommer med det rätt sent, skulle ha gjort det sist men då fick jag huvudvärk och fick gå hem.

och för er som inte vet vad illuminati är så kommer det ett youtube klipp här;

Av marlene - 14 november 2012 15:49

jadu, deppigheten verkar inte försvinna fast istället för att sova bort lunchrasten som jag brukar göra, så åt jag med några kompisar i skolan. riktigt gott var det! nå kött, potatis/ris och sallad man kunde välja mellan.

jag funderar på att börja kolla på ännu flera serier men.. jag vet inte.

allt är så himla grått och segt.

oh well. får hoppas på att det blir bättre snart.

 

Av marlene - 13 november 2012 15:13

 

tankarna igår var inte roliga alls. jag försökte skriva av mig i en bok som jag skriver av mig av mina innersta tankar, som jag inte vill dela av mig på nätet. men det hjälpte inte så jag ringde en kompis och tjötade lite med honom. det kändes tillräckligt bra för att kunna somna även om det fanns några tankar kvar men ändå :)


när jag vaknade idag så kände jag att jag hellre ville dö än att gå upp och göra bra ifrån mig i skolan. jag väntade verkligen tills sista minuten för att gå iväg, men under dagen så blev det lite bättre ändå.


köpte min pepparkaksdeg! riktigt gott var det, och man får också en viss julkänsla av sånt :P

och när jag kom hem så skrev jag lite mer på min berättelse som jag började på igår. jag antar att det var därför jag fick såna känslor igår före jag skulle sova.

det var skitjobbigt. den dära saknaden är inte rolig alls. men nångång försvinner den väl, förhoppningsvis.


gjorde ett omprov idag, jag vet inte hur det gick men jag vet att jag svarade på flera frågor än sist iaf, så nåt positivt är det :)


håller även på att lyssna på one directions skiva, men jag tycker nog att den förra är mycket bättre. det finns väl kanske två bra låtar än så länge, och just nu är jag i mitten.


tänkte kolla på flera serier sen, men jag kommer nog somna eftersom jag är riktigt trött just nu. hade behövt läsa också menmen :)


Av marlene - 12 november 2012 16:31

sitter här och håller på med en grej som är både jobbig och svår.

i engelskan så ska man skriva en uppsats om vad som helst. den ska vara på två sidor, vilket kanske låter mycket men det är det inte med tanke på det jag ska skriva om, så jag får försöka förkorta det och ta med det viktigaste.


vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

varit segt i skolan men tiden börjar dra ihop sig för alla inlämningar osv. har det i alla ämnen nu känns det som. och här är man skoltrött, bra kombi.


vet inte vad som kommer hända i veckan, vi får la se vad som händer!

men känns som att jag saknar att vara ihop, saknar att ha en bra kille som man kan mysa med. menmen, det kanske kommer, jag har då ingen aning :)

Av marlene - 9 november 2012 12:44

igår var jag och två killkompisar ute och drack lite :)

vi var på tre olika ställen.

det första stället var brasseriet som jag aldrig har varit på förut, men tydligen så var alla borden bokade förutom en soffa, men soffan var också mitt i centrum där folket satt och åt :P det kändes lite fel att sitta där, speciellt när folket reste sig upp för att sjunga för nån utav dom som fyllde år :P

man kände sig i vägen :P

efter att ha varit på brasseriet så gick vi iväg till brännan och tjötade lite där. var bara vi som var där :P men sen så kom en tjejkompis och hennes kompis dit :)

efter det tänkte vi gå till XoY, men det var bara för studenter eller nåt sånt, och eftersom det står vuxenutbildning på mercenat kortet eller vad det heter, så kom jag in :P

vi gick istället till nåt ställe som jag aldrig har varit på förut, som jag inte ens visste fanns. var ett ganska mysigt ställe, pub kanske man kan kalla det, utan musik i bakgrunden. efter det så gick vi till wisers där dom tydligen hade quiz, så jag beslöt mig för att hjälpa två killar som senare vann :P


idag så blir det bio!

och just nu så sitter jag och käkar sallad med djupfrysta paprikor :P vet inte riktigt hur dom tänkte när dom la på frysta paprikor menmen :P

annars så smakar det bra och min favorit är amerikansk sallad, alltid gott när man är bakis :P

ska även duscha senare och kolla på mina serier :)


   

Av marlene - 7 november 2012 23:35

hade samma känsla idag med när larmet ringde. jag var deppig igen.

jag gick hem för att lägga mig under rasterna, sova bort tiden.

sen så tänkte jag lite på ifall jag skulle tacka ja till bowlingen eller inte, men jag tänkte att jag skulle må bättre av det om jag gjorde det, ha nåt annat att tänka på. dessutom hade jag tänkt att dra mig in till stan och kolla runt på gina!

så ja, så fick det bli, och så blev det!

jag och christoffer bowlade även fast jag förlorade helatin :P

och sen så var jag även med en annan kompis och gick runt lite i stan och käkade på mcdonalds! träffade på några tjejkompisar där, felicia och jenny! fan inte varje dag som man ser dom :D


har även bokat biljett till bion på fredag, för att kolla paranormal!

senare kanske det även blir att besöka en tjejkompis, sandra och hennes kille, jocke.

 


i skolan har vi förresten börjat.. eller ja, det var mest introt till ett special arbete.

jag har egentligen redan gjort det men eftersom jag inte fördjupade mig i i just det jag har tänkt att bli sen, så tänkte jag göra det igen.

vi får ta hjälp av en handledare som vi själva utser till vem vi vill ha. min är självklar redan från början och det är ju kuratorn :)


justja!

som sagt var jag i stan idag och då köpte jag detta;


Av marlene - 6 november 2012 17:47

 

jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men när jag vaknade typ en kvart före klockan skulle ringa, så kände jag mig riktigt deprimerad. skolan var döden i mina tankar. jag ville inte.. orkade inte alls.

såhär har jag inte känt för skolan jag går i nu, andra skolor så, men inte denna.

jag trivs men jag tror att det handlar om att all fokus på det jag egentligen borde vara fokuserad på, blir inte satt i centrum. det är en miljöskola, och jovisst är miljön viktig, men när man får höra detta varje vecka, samma sak, samtidigt som man får en jävla massa inlämningar i andra ämnen som jag inte är intresserad utav.. då blir det inte lika roligt längre.

sen så känner jag mig riktigt skoltrött. redan!

jag har ca 4 år kvar i skolan :P inte så himla bra att vara skoltrött nu, inte än :P


sen så fick jag en rejäl chock över en grej idag. en sak jag aldrig trodde att jag skulle få reda på, inte nu. kanske mycket tidigare. kunde inte tro det jag fick höra.


haja, får väl hoppas på att jag mår bättre imorn, för att vara sådär deprimerad som jag kände mig idag, det var fan inte kul. fick gå hem under varje rast för att sova bort mina känslor.


 

Av marlene - 5 november 2012 22:56

 

seg dag i skolan, men jag överlevde ändå :P

har även fått spela av mig lite hos morsan och dom, fick levlat upp några levlar iaf! bara jobbigt när man är på ett quest och man ska döda ett antal beasts eller också en boss, men så är det några andra som nyss har dödat det du ska ha.. jävla kul.. :P då får man vänta.. inte för att det är under en längre tid, men det är ändå jobbigt, iaf när det händer flera gånger om!

under veckan verkar det som att det kommer bli både bowling och bio! ska bli riktigt kul :) tror det blir att kolla på paranormal activity 4!


- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards