Alla inlägg den 24 september 2012

Av marlene - 24 september 2012 20:11

lämnade klassrummet med snabba och ilskna steg, blivit överlycklig, råkat tvätta fel. det var min dag idag :P

det har inte varit mycket som har hänt idag egentligen, det är mest mina känslor som har ändrats så otroligt mycket under dagen, starka intryck idag igen. om det är på ett bra eller dåligt sätt.. det vet jag inte.

det att jag lämnade klassrummet efter att ha känt ilska, panik, orolighet (på ett sätt).. jag kunde bara inte stanna kvar i rummet.

vi höll på att diskutera boken vi hade läst. pojken som kallades det.

jag vet att det alltid kommer finnas folk som har olika åsikter som saker och ting, men när det kommer till såna här händelser, det var en som tyckte att det var okey att ge en örfil till sin unge under uppfostran för att han ansåg att det var okey, annars lär man sig inte. DET är helt fel!

jag fick panik, och jag kokade upp inombords vilket resulterade i att jag fick lämna rummet, sen sprang jag hem.

det går emot allt jag står för och det jag tror på. jag klarade det bara inte.


men sen så var det ändå en grej som räddade hela dagen, gjorde mig överlycklig!

och efter några timmar senare så hade jag satt igång en tvättmaskin, två faktiskt. jag tvättade ett utav mina favoritlinnen, men så var jag så dum att jag råkade "förstöra" den vita färgen på linnet, så nu är den väl mer grå aktig ungefär. men jag deppar inte över det, även om jag gjorde det i början. det kunde ha varit värre :) kunde ha förstörts eller nåt liknande men det hände inte :) men klart, det hade ju varit snyggare med vit :P


sen så ringde min bror med att han inte visste vart morsan och styvfarsan fanns, nåt jag inte heller visste nåt om eftersom jag inte hade pratat med dom idag, så jag sa till honom att han fick ringa mig om dom inte hade kommit hem om en eller två timmar. jag tänkte gå ner till honom och hålla han lite med sällskap så att han inte skulle vara så orolig, men jag ringde min styvfarsa efter att ha varit i affären, och då fick jag tag i honom och berättade att brorsan visste om vart dom var. tur!


jag håller på att buda på en korsett, som jag hoppas på att kunna vinna. tiden går ut om ca en kvart. fast jag hade velat testa den före för att se om den passar, men det går tydligen inte, eftersom hon som har lagt ut den ville avsluta budgivningen idag. menmen, om det är jag som vinner så får jag se om den passar. annars får hon sälja den igen :P

 

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards