Alla inlägg under oktober 2012

Av marlene - 15 oktober 2012 17:53

skolan . hem . städning . disk . dusch . plugg

 

försökte plugga precis, i några minuter men det gick inte speciellt bra. jag höll på med några stödord som jag strök över med en penna. det gick väl bra, men sen efter ett tag, när jag såg hur många sidor jag hade kvar så tappade jag lusten..

fast jag kommer ändå få fortsätta med detta senare, även fast jag inte har någon större lust att läsa om alla träd, djur och naturen :P


ska ta och kolla på nya avsnittet utav revenge och några avsnitt utav big bang theory, sen äta lite och förmodligen fortsätta med pluggandet.


Av marlene - 14 oktober 2012 22:11

gårdagen är nog den bästa på länge länge!

det var hur kul som helst, och vi var helt galna :P

gjorde bara det som föll oss in och helt plötsligt sitter vi i en bil in mot borås och fast det var helt öde. alla hade åkt hem från krogen, och där kommer vi :P

jag var bakis förut men det gick över.

imorn är det skola igen, och som tur är så är det ingen lång dag. får ta och försöka städa lägenheten eftersom det verkligen behövs.

     

Av marlene - 13 oktober 2012 20:00

sitter här och väntar på att jag ska iväg till en kompis och dricka lite smått där, med hans kompis. vi kommer nog bara vara tre pers :)

jag har varit bakis under dagen, men jag drack bort det med vin, orkade inte vara bakis nåt mer, så nu är jag taggad igen :P

det var en rolig kväll igår, förutom musiken ... :P klarar inte av att lyssna på hårdrock när man festar, man blir inte på humör till att festa då precis :P

lägger upp bilder imorn!

har även börjat kolla på beauty and the beast serien, var en kompis som tipsade mig om detta :)

awesome!

Av marlene - 12 oktober 2012 16:22

 

skrev ingenting igår eftersom jag inte kom hem förrän sent.

igår drack jag min första chailatte, under detta året. men det är la mest sånt man ska dricka runt jultider, det är en sån känsla man får och samtidigt så luktar det kanel med.

sen så gick jag iväg till boråshallen, där jag och två till skulle sitta och kolla på när borås vann mot örebro!

  jag kom dit en timma tidigare, bara för att få tag i en tshirt :P så här är den;

sen så gick jag, kim och hans kompis iväg till brännan för att ta det lugnt mest. satt även och drack en väldigt alkoholfri dricka och tjötade :) hur trevligt som helst var det!

inte varje dag som man sitter på ett ställe där man brukar dricka alkohol, och så dricker man varm oboy, men förjävla gott var det :D

  

efter det så åkte vi iväg till burger king, där dom har dom godaste pommes som jag nånsin har ätit! lär nog bli att käka där igen :p

när jag kom hem igen så var jag rätt så seg. kände av febern, och jag kunde inte riktigt andas jättebra genom näsan heller. men direkt, när jag kom hem igen så passade jag på så att jag kunde få se mina två serier igen, efter att ha väntat i ungefär en hundra år typ :P

jag slängde mig nästan på datorn.. bara nästan :P

så när jag skulle lägga mig ner i soffan.. orkade inte gå till sängen :P då mådde jag skitbra, även fast febern fanns där, men det spelade ingen roll alls!


och idag så var jag i skolan, och fick höra att jag hade lite för hög frånvaro, det var inte illa, men kunde bli om jag inte kommer att komma till skolan varje dag framöver. och eftersom jag faktiskt fick alla rätt på mitt första prov i matte A, så gjorde det hela min dag :D

men när jag kom hem igen, så fick jag ändå lite panik över ifall jag inte skulle få mina pengar utav csn pga frånvaron, så jag ringde till dom och frågade. dom sa att jag skulle få mina pengar ändå, men bara jag skötte mina studier, så skulle ingenting hända!

underbart ju :D

och ja, jag tog faktiskt bild på mitt prov :D

  på bilden ser ni att det var en uppgift jag inte hade gjort, men eftersom jag förstod när han höll på att förklara, så fick jag ändå rätt på den, och sen så hade jag ställt upp lite fel. men jag lovade att inte göra om det :)

och ja, där man ska välja vad som är störst.. jadu, jag hade haft hjärnsläpp, men jag visade läraren att jag ändå förstod hur det egentligen skulle vara :) så ja! jag är nöjd :P

så nu dricker jag lite vin och har nyss kollat klart på vampire diaries!, ska kolla på supernatural och sen blir det också att börja kolla på en ny serie; beauty and the beast! se om det verkar vara nåt bra :)


Av marlene - 11 oktober 2012 14:46

var i skolan idag!

men under skoldagen så kände att jag bara blev mer och mer yr, tills vi slutade. och nu sitter jag här och känner av att jag har blivit sämre.

VARFÖR kan inte den jävla förskylningen eller vad det nu än är, bryta ut ist, så att det inte går upp och ner med febern och allt. jävla skit.

menmen, sen blir det att åka in till stan och träffa en kompis och hans kompis :P ska kolla på när borås basket spelar mot nåt lag, sen så kommer dom första 500 som kommer få en gratis t-shirt, och det får man ju verkligen inte missa :D

och vad som kommer hända till helgen vet jag inte än, jag vet bara att jag är sugen på vin! :P

Av marlene - 10 oktober 2012 23:28

sitter och lyssnar på denna låten just nu, vilket får mig att tänka tillbaka på.. jadu, allt?

mitt liv har innehållit för mycket grejer. positivt, negativt.

jag har nog varit mest fokuserad på det negativa så att jag har glömt att uppskatta det som har varit positivt.

kan ha legat i sängen och haft en väldigt bra natt, men samtidigt så har jag legat där med tårar i ögonen.

ska ju inte vara så.

jag har precis börjat ändra på mitt liv. jag har börjat festa väldigt väldigt mycket. varje helg. men samtidigt så har jag också börjat upptäcka en ny sida av mig. det att jag kan känna av spöken. jag har märkt att det inte är många som tror på sånt och kommer med sina åsikter om det. klart man får göra det, men jag tycker samtidigt att man får hålla ögonen öppna för allt som händer omkring oss. det finns faktiskt mer mellan himmel och jord.

jag har även varit totalt vilse i mitt liv eftersom jag ganska så nyligen var med om en stor förändring i mitt liv. på både gott och ont, och det var då jag började spåra ur. jag hade ingen aning om hur jag skulle bete mig och hur jag skulle vara. för helt plötsligt så öppnade en helt ny värld för mig, och jag kände mig helt plötsligt som bambi på isen.

det finns en mening i allt man gör, för helt plötsligt så inser man hur det kommer sig att man hamnade just där man är nu, idag. alla bitar faller på plats.

en sån känsla får man inte varje dag, men det händer väl nångång under sitt liv.

det är först nu som jag känner att jag kanske börjar att komma mig på benen igen, eller också så är jag inte riktigt där än, men jag har lärt mig och jag har ändrats.

till det bättre. tycker jag iaf :p


Av marlene - 9 oktober 2012 21:41

var inte i skolan idag heller.

även om jag är hemma och är sjuk, så får jag ändå så himla dåligt samvete. jag vet inte riktigt om jag har hög frånvaro än, men det känns så, förmodligen för att jag inte har varit borta såhär mycket.

det har varit möten och en gång skolkade jag och nu har jag varit hemma i två dagar, pluss en eller två dagar förra veckan med. det är nog lite frånvaro men inte så himla mycket.

imorn är det friluftsdag i skolan och det att vara ute när jag har feber känns inte speciellt smart. jag har inte feber hela tiden men den finns fortfarande där. går upp och ned, och när jag känner av den så mår jag verkligen inte bra.

fan va jag hatar att känna såhär..

vill kunna vara sjuk utan att få dåligt samvete för skiten.


jag har kollat lite på halloween kläder eller hur man kallar det :P jag har inte hittat det jag hade velat ha, och sen så är allt så himla dyrt.

får se om det ens finns någon fest under den tiden. men det hade varit kul att gå på nån sorts halloween fest eftersom jag aldrig har varit på en sån.


jadu, idag har jag mest kollat på revenge och även varit i affären för att köpa lite att käka på, och nu väntar jag på första big bang theory säsongen.

 

Av marlene - 9 oktober 2012 00:34

Då är det dags att sova. Febern har fortfarande inte släppt. Får se hur jag mår sen när larmet på mobilen ringer. Om jag mår likadant som jag har gjort under hela dagen så blir det ingen skola för min del. Segt.. Vill helst inte missa nåt.
Menmen, vill man bli frisk igen så får man göra nåt åt det.
Det enda jag har gjort är att ligga i soffan och kollat flera avsnitt av revenge. Märker också det att det gör ont när jag sväljer, så förhoppningsvis bryter förskyldningen ut så att jag kan bli frisk igen.. Eller så gör den inte det.
Menmen. Jag får ta och sova nu, får hoppas på att jag mår bättre imorn!
God natt :)

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards