Alla inlägg under oktober 2012

Av marlene - 8 oktober 2012 16:25

så var det denna jävla febern.

fick gå hem från skolan under lunchen eftersom jag inte orkade stanna kvar. kände mig väldigt hängig och febern gjorde det inte bättre heller.

just nu så mår jag likadant som jag gjorde i skolan förut, har inte blivit nåt bättre. får bara hoppas på att jag inte kommer må dåligt imorn med, jag vill inte vara hemma från skolan.


fick lite hjärnsläpp nu när jag sitter här och skriver :P minns att det var grejer jag skulle skriva om, men jag har väl glömt bort det :P

jadu, jag tog iaf en bild på ett löv när jag gick hem igen, från skolan.

 

Av marlene - 7 oktober 2012 16:41

bakis idag igen, men inte lika mycket som jag var igår. men ändå :P

drömde om två riktigt hemska grejer under natten. flygande gigantiska spindlar och mitt finger som jag lyckades dela i två eftersom den tydligen redan var sönder. men även fast mardrömmen så sov jag rätt gott ändå.

så nu sitter jag här och mår halvt som halvt, åt pizza med en kompis, magnus, och sen så gick vi iväg till affären där jag köpte godis och läsk tills ikväll eftersom jag tänkte kolla mer på revenge och två avsnitt av jersey shore.


gårdagen var det inget fel på alls, det var en riktigt lyckad fest! mycket folk, god stämning och jag tror inte att det fanns nån som inte hade kul, som jag såg iaf. även om jag pratade med en tjejkompis eftersom hon hade ett bekymmer, så jag fanns där för henne, men förutom det så fanns det väl inga problem så sätt. det var kul!

några bilder från igår;

       


jag funderar lite över när jag ska åka iväg till norge igen. vet inte riktigt när det blir. får väl se :)

vill ändå försöka åka dit så att jag är där vid jultider nångång, eftersom jag vill besöka farfars grav.. snart ett år sen som han gick bort nu, och det känns fortfarande väldigt jobbigt. inte lika jobbigt som i början men det känns fortfarande. får bara hoppas på att han har det bra där han är nu, för det är något som han verkligen verkligen förtjänar   

Av marlene - 6 oktober 2012 20:46

Varit bakis under hela dagen, kunde inte äta eftersom magen inte mådde speciellt bra, skulle bara spy om jag fick i mig nåt :p
Men jag tog mig ändå genom dagen, så snart blir det att åka iväg på Sandra och Jockes förlovningsfest! Jag och två kompisar. Awesome!

Av marlene - 5 oktober 2012 19:33

var i skolan idag. hämtade ut boken som jag hade bokat (baristas), sen var jag i stan med några kompisar och gick runt lite, köpte vin osv.

nu sitter jag här och väntar på att få åka in till stan för att festa med några kompisar. blir att åka till ulricehamn!

imorn blir det ullared!

 

Av marlene - 4 oktober 2012 21:10

jag vet att jag har klagat lite på min feber några dagar nu :P men idag har jag faktiskt inte märkt av den så mycket. finns finns fortfarande kvar men den kanske börjar försvinna (?) får iaf hoppas.

läste lite av zlatans självbiografi.

och när jag läser den så blir jag lite smått frustrerad. lite för hur han växte upp. men jag antar att man har olika uppfostringsmetoder beroende på vilket land du kommer från.

jag la ifrån mig boken efter en kvart eller nåt sånt, sen så började jag läsa på andra boken av pojken som kallades det. det var en mening som jag anser blir lite fel.

pojken bor alltså på ett barnhem efter allt det han har fått stå ut med sin morsa och med tanke på alla år utav hennes misshandel så får man ärr. klart som fan man får det! vore konstigt om det inte vore så, även om vi alla är olika. han har svårt att anpassa sig men det är också lite för att han är förvirrad över hur han ska vara, för dom där åren sätter sina spår när du helt plötsligt blir fri från det. kroppen och hjärnan blir förvirrad, mest hjärnan. det enda han har velat uppnå är det att känna sig älskad och bli accepterad.

och när jag då läste denna meningen så tyckte jag att det blev fel. detta är från dom som försöker hjälpa honom eftersom han har gjort några fel.

"det viktiga för dig är att tänka igenom hur du uppför dig istället för att försöka hitta svaren till ditt förflutna".

det där blir lite fel eftersom frågorna från hans förflutna gör så att han blir förvirrad över situationen han befinner sig i. hur ska han kunna anpassa sig när han knappt vet vad som är rätt eller fel? därför han har lätt för att hamna fel i grupptrycken.

det denna personen begär av honom är lite för mycket, för att han befinner sig fortfarande i början utav sin resa. det där är nästan en mvg uppgift om man säger så.


idag så började ÄNTLIGEN supernatural och basket!

men jag kunde inte åka iväg och kolla på dom spela eftersom jag inte har haft någon biljett. sen så såg jag det på min facebook att dom skulle spela idag, och sen så hittade jag inga gratisbiljetter på telias sida heller. menmen, får bli nästa gång kanske :)

supernatural avsnittet var då väldigt kort :P kändes som att det höll på i en minut bara.. jävla skit :P nu kommer man längta tills nästa avsnitt sen :P

men av alla serier som jag kollar på så är ändå supernatural och vampire diaries bäst tycker jag, och vampyrerna börjar om en vecka ca! nåt att längta efter :D

Av marlene - 3 oktober 2012 17:24

 

det att ha feber är ju riktigt kul, speciellt nu som man måste vara i skolan eftersom det känns som att jag börjar få för hög frånvaro pga möten.

men, det är väl bara att bita ihop antar jag.

känner mig lite duktig ändå. jag hade ca en halvtimma på mig på engelskan där vi fick göra det som vi ligger efter med. jag gjorde allt det jag hade missat vilket var två grejer. jag fick skriva om några texter och sen skickade jag iväg ett mail till läraren där det stod att jag ville boka ett hotel(en uppgift som hörde ihop med det förra arbetet). det skulle se ordentligt ut, men eftersom jag var stressad så blev det ändå lite fel. man skulle ha med adress och datum, men eftersom jag kände mig stressad så blev det inte lika bra ändå, även om det kändes som att en liten börda försvann efter att jag hade gjort klart allt.

sen så var det tacos i skolan! fyfan va gott det var :P jag mådde lite bättre efteråt, men senare så blev det värre.


börjar känna mig lite smått stressad inför matte. jag har inte gjort ett enda prov än, samtidigt som att jag är väldigt okoncentrerad. jag försöker intala mig själv att jag kan det men det är nåt som sviker mig.

sen så får jag även höra av lärarna att jag kommer fixa det och eftersom dom tycker att jag är bra på språk, så anser dom att jag kommer att klara detta. matte är tydligen som nåt språk :P det är mest ett problem i mina ögon :P


känns ju inte lite frustrerande att supernatural börjar idag, men att man inte kommer kunna se det idag, utan imorn! man skulle bott i usa ist :P


jag träffade på min morsa förut efter att ha varit i affären och på biblioteket. hade tänkt låna några böcker som nikki sixx, men eftersom den dära damen som jobbade där inte kunde stava till det så gick det inte så bra :P och sen så tänkte jag låna den sista boken i baristas serien.

min morsa skakade på huvet när jag berättade för henne att jag endast hade vin i kylskåpet(vilket jag inte har, det var mest som ett skämt), hon tyckte att jag borde ha lite mat hemma ifall jag skulle bli hungrig, men när jag blir hungrig så går jag hellre och köper nåt.


vad som kommer hända i helgen, har jag ingen aning om. jag ska först få bort min feber, och sen så kanske det blir en sväng till ullared!

kanske blir nån fest också :)


har börjat kolla på revenge, bara för att fördriva tiden, igen. men den är rätt okey att kolla på ändå.


Av marlene - 1 oktober 2012 13:39

     

förutom linkin park som jag har lyssnat på sen jag var 16, så har jag nu hittat två stycken band som är otroligt jävla bra! det är nåt med deras musik som jag fastnade för direkt. antagligen lite för hur dom sjunger och för texterna. det är fint på nåt sätt.

fan va jag gillar det!

  

Av marlene - 1 oktober 2012 12:46

ny månad, nu igen.

22 dagar kvar tills jag fyller år, och alla serier börjar igen :D

kan inte riktigt säga att jag längtar tills jag fyller år precis, men det har inte alltid har varit en bra dag för mig, snarare en katastrof. allt som inte får hända på ens födelsedag har hänt och jag får väl lite smått panik inför just den dagen eftersom det är då jag är som mest sårbar..


jag har iaf fixat med en frisör tid, och under veckan så ska jag även iväg till min coach för att prata ut lite. är väl en vecka sen som det hände tror jag.


vet inte riktigt om ni minns när jag skrev att jag hade tvättat fel när jag skulle tvätta mitt linne, det som var vitt, men som blev grått.. men, jag köpte ett nytt linne, likadant fast i vitt såklart :P passade på när jag ändå var i göteborg igen :P


känner att det skulle passa rätt bra med att ha lov snart, får det sista veckan under denna månaden, och jag längtar ;D vet bara inte riktigt vad jag ska göra. har två alternativ att välja mellan, men vi får se :)


nae, nu får det bli några avsnitt på teen mom!

jag längtar ihjäl mig tills supernatural och vampire diaries börjar igen, tiden kunde inte gå långsammare än vad den redan gör typ :P men nu är det inte alls långt kvar ;D

kollade lite på two and a half men igår bara för att fördriva tiden tills serierna börjar. så jävla drygt!


justja! lägger upp bilden på örhängena jag köpte i fredags :)

jadu.. paniken börjar komma krypande.

   

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards