Alla inlägg under september 2012

Av marlene - 13 september 2012 22:10

har väl inte hänt så mycket idag, förutom skolan och lite öl efteråt. 

varit en riktigt seg dag, men imorn blir det nog mycket roligare! jag tror nog att det kommer bli fest imorn och sen på lördag blir det att åka till falks grav!

Av marlene - 12 september 2012 18:28

Jadu, då har man varit på avslutningen i gruppen, och tårarna fanns inte långt bort.. men jag vet att jag har varit med om en väldigt lång resa som har varit innehållsrik och som har lärt mig väldigt mycket.

jag är nog lite som bambi på hal is, men snart kommer jag stå rakt upp utan några bekymmer. det finns bara några saker jag måste fixa på före jag har nått målet :)

jag fick även en grej från dom två "ledarna" eller hur man ska kalla dom :)

 

de sa att jag fick ljuset eftersom dom vet att jag gillar doftljus!

hur gulligt som helst. fick nästan tårar..

ska dit nästa vecka igen, även om detta var min sista gång på ett sätt, men vi ska ha en avslutning för den andra tjejen som har gått där nästan lika länge som mig, det fanns flera men dom andra slutade lite då och då så nu är det bara vi som är kvar, utav dom som har gått där länge :)


jag börjar fundera över ifall jag kanske ska ta och beställa one direction skivan, eller ja.. förhandsboka den. men jag vet inte riktigt hur jag ska göra än.

kan hända att låtarna inte är speciellt bra, fast sen så kommer jag säkert kunna hitta dom på spotify ändå.

äh, det löser sig :P


har väl inte så mycket mer att berätta..

funderar på att kanske åka till stocholm och bli fotad av en som är riktigt duktig på det :)

har snackat med han i flera år, vet inte hur länge men jag litar ändå på honom. kan nog bli kul :) längesen jag var i stocholm nu också!

men jag får vänta lite eftersom han inte är i sverige än, han är utomlands och fotar. ska bestämma mer när han kommer hem igen :)

 

Av marlene - 11 september 2012 22:39

 

jahapp!

då har man precis kollat klart på sista avsnittet på vampire diaries. jag hade tänkt att spara lite utav det sista, men det blev svårare och svårare ju mer jag kollade :P

och i slutet kunde jag inte låta bli att få tårar :(

så nu blir det att vänta tills nästa månad, när alla serier börjar igen!

hade säkert kunnat börja på nån ny serie, men sen så håller jag ändå på att kolla på ca 10 stycken om inte fler :P

menmen, man får inte nog :)


imorn är det skola, och efter skolan tror jag att det är avslutning i den dära gruppen som jag brukar gå till och prata ut om grejer som händer i mitt liv.

det kommer bli riktigt jobbigt att säga hejdå till dom eftersom jag har varit där i minst ett år, om inte mer. menmen, allt har väl ett slut ändå?

kanske inte allt, men det mesta.


blir att läsa lite före jag ska sova.

god natt :)

Av marlene - 11 september 2012 19:31

åkte in till stan efter skolan för att köpa några grejer som jag kände att jag behövde.

       

jag vet inte vad mer jag ska säga just nu. mår inte speciellt bra, och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det utan att det blir fel.

tog några bilder på mig före jag åkte in till stan, mest för att fördriva tiden typ.

   

Av marlene - 10 september 2012 21:10

efter ungefär en vecka, så fick jag ett sms om att min mobil var färdig och klar att hämtas!

jag hade passat på att spara lite pengar ifall det skulle vara så att mobilen hade pajat totalt, men tydligen så hade det gått bra med batteriet ändå! så för min del blev det inte att betala nånting alls!

det var rätt skönt att få tillbaka min mobil igen eftersom jag har alla grejer där som jag behöver, sånt som kamera, instagram, busstiderna osv :)

jag passade på att ta en bild i stan när jag stod och väntade på bussen;

  sen så finns det några låtar som är svinbra!

den sista är lite seg i början :)

Av marlene - 10 september 2012 14:07

när jag skriver om min vardag och allt det som händer i mitt liv, så väljer jag lite om vad jag ska skriva om, för jag lämnar inte ut hela mitt liv. skriver inte om det mest personliga precis.

men det är inte först nu som jag har fått höra att jag borde tänka om angående vad jag ska skriva på bloggen eftersom det tydligen inte är okey att skriva så som jag har gjort.

jag tycker inte själv att jag har gjort nåt fel, och om det är nåt problem jag skriver om, så skriver jag aldrig riktigt exakt vad det är, eller ja.. jag skriver inte dit några namn eller kanske det mest personligaste.

men detta är tydligen ett problem.

jag vet inte riktigt hur jag ska kunna skriva om jag nu inte kan skriva på det sättet som jag har gjort hela tiden. så då kan jag välja mellan att fortsätta så som jag har gjort eller också undvika att skriva om mina problem som dyker upp i mitt liv..

jag tänker inte faktiskt inte ändra på detta, eftersom det jag skriver här på min blogg, det är också för min egna skull. för att jag ska få ut det jag har inombords.

skälet för att jag började skriva var för att jag hade för mycket inombords och jag behöver också skriva av mig ibland. jag började göra detta på bilddagboken, nåt jag fortfarande har men jag är inte aktiv där längre. bara ibland men det är mest pga bilderna jag laddar upp ifall det är nåt fel på mobilen eller nåt liknande.

känns som att det är så mycket att skriva ner, jag vet knappt vart jag ska börja riktigt..

men jag har precis upplevt ett stort svek nu igen.

nu för tiden, när det händer, efter alla gånger som jag har fått uppleva ungefär samma sak, så blir min reaktion att jag suckar åt det.

varför?

för att jag inte orkar med det. och även för att jag anser att det är onödigt, beroende på vad det handlar om. allt är ju inte onödigt såklart, men det beror lite på.

men sen att det sårar mig nåt oerhört mycket..

det är så mycket tankar kring detta, men sen så finns det också dom som inte förstår hur man borde formulera sig före man kommunicerar.

det sårar.

och samtidigt så blir allt så himla fel, också när det inte verkar som att dom här egentligen känner mig såpass väl.

Av marlene - 9 september 2012 18:38

jadu, igår var det meningen att vi skulle iväg till jönköping till det där stället som det spökar. ett mental sjukhus alltså. men det att hitta i jönköping är då verkligen inte lätt alls, det slutade med att vi åkte runt i cirklar mest :P samma ställen flera gånger om :P

vi satt i bilen och kollade ut genom fönstret och drack lite, och det var la kul det :P

jag ville att vi skulle hitta stället, men samtidigt så var det en del av mig som inte ville att vi skulle hitta det. jag gillar inte mörket, vilket jag aldrig har gjort och samtidigt så vet man inte heller vad som kan hända.

vi stannade till vid ett ställe för att se ifall vi hade kommit rätt, och det såg ut som ett spökhus, men sen så visade det sig att vi hade hittat ett museum som var larmat. alltså kunde vi inte gå in dit, och jag kände en stor lättnad när jag insåg att det inte gick.

och nej, vi hittade aldrig stället, men nästa gång så ska vi iväg till falks grav.. tror jag.

det sägs att det alltid finns(eller så är det några gånger) nya blommor på hans grav. men att man inte får röra graven för att det är då det händer saker. nåt sånt liknande är det.

det är lätt för mig nu, när jag sitter här, att säga att jag inte kommer vara rädd när man är där. men tro mig! jag kommer vara fruktansvärt rädd, men jag tänker göra det ändå!

det att vi är fem pers som åker iväg och att det är en tjej med, jenny, som är lika rädd som mig, det hjälper en hel del det också :P


menmen, jag tog ändå två bilder igår, vilket jag alltid kommer göra när vi åker iväg till nåt ställe, bara det att jag antagligen får vara lite försiktig med att ta bilderna. man vill inte att spökena ska bli sura precis.

jag glömde skriva det igår, att vi hade varit på sjögunnarsbo mentalsjukhus


bilderna från igår är inte från sjögunnarsbo, det är från nåt ställe i jönköping. museet alltså. minns inte vad det hette riktigt.

   

hittade en bild på det där stället som vi antagligen ska åka till!

alltså falks grav som det heter

 

Av marlene - 8 september 2012 19:40

då är man hemma igen efter att ha varit iväg med några kompisar till ett mental sjukhus.

när jag sa ja till att hänga med så tror jag inte att jag riktigt visste vad jag verkligen sa ja till.

sen så vet jag också att det kanske inte låter "normalt" att åka iväg på såna grejer, men jag tycker sånt här är spännande även om man sitter där och nästan ber till gud om att få åka därifrån eftersom det faktiskt kan bli rätt så obehagligt, men jag antar att det är själva spänningen som.. ja.. är spännande eller hur man nu ska säga :)

det är en annorlunda grej, och sen så vet jag att man inte ska leka med såna saker, men det gör vi inte. vi gör ingenting för att andarna, om det nu finns några, skulle bli sura på oss. men om det visar sig att dom ger oss tecken på att dom inte vill ha oss där, så skulle vi nog åka därifrån.

jag minns att jag tänkte att jag verkligen ville att polisen skulle komma eller nåt liknande skulle hända så att vi inte skulle kunna vara på det dära stället eftersom det skrämde skiten ur mig när vi var framför byggnaden, men jag hängde med in ändå.


igår så var det inte mycket som hände, men ändå tillräckligt för att vi skulle bli skräckslagna. jag minns inte riktigt vad det lät som. men senare så kom polisen dit och då fick vi släcka ljusen så att dom inte skulle se att vi var där. och under hela tiden som vi är på ett sånt ställe så hänger vi alltid alltid tillsammans, det är ingen som går ensam ifall nåt skulle hända.

sen så tror jag att vi ska iväg med ett annat gäng som vi träffade på igår.


här är bilderna från igår;

         

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards