Alla inlägg under september 2012

Av marlene - 7 september 2012 12:08

HELG!

hade sovmorgon idag, men jag vaknade före klockan ringde. den skulle ringa vid typ 9 eftersom vi började halv 10. vaknade väl en kvart före kanske :) och när jag vaknade så kände jag mig utvilad till max!

hade svårt att somna eftersom jag tänkte för mycket, mest pga tankarna kring det där stället vi ska åka till idag.. men det ska bli spännande! och jag ska verkligen ta med mig min kamera för att ta en massa bilder, och förhoppningsvis kommer man inte märka att det spökar där heller :P


igår så började jag bli lite orolig över att jag inte skulle få det där linnet jag hade köpt från efashion, ett ställe där jag brukar köpa kläder ifrån, om det nu finns nåt att köpa :) fri frakt också dessutom!

så ser det väl ut ungefär :) det enda som är lite negativt är när man köper ett linne som är vit, eller ja.. nånting överhuvudtaget som är vit, för det syns igjenom =/ har några klänningar som är vita som jag har funderat över ifall jag ska sälja eller inte, men får la se :)

jag har iaf fått mitt linne idag! :D  och jag är jättenöjd!

 jo så att nu är det HELG!

Av marlene - 6 september 2012 20:28

herregud va jag gillar denna låten.

Av marlene - 6 september 2012 16:13

 

var och pratade lite med psykologen i skolan, och när jag satt där och pratade lite snabbt om det jag har varit med om sen jag var liten, så märkte jag på mig själv att jag har växt hur mycket som helst. jag har andra åsikter om saker och ser på saker och ting lite annorlunda än för nåt år sen kanske. känns bra!

fick också reda på det som krävs för att jag ska bli socionom! jag hade funderingar på att kanske bli psykolog, men efter att ha hört vad en socionom gör(förutom att jobba på socialen, vilket är nåt jag inte har tänkt att göra) så lät det som nåt som passade mig :)

det som krävs är att ha A i alla ämnen förutom matte, för där var det tydligen B -.-


juste! under natten som var så hade jag en.. nja ingen konstig dröm, men jag drömde tydligen om one direction, att jag fick träffa alla och prata med dom :P det var rätt kul ändå :)

och imorn så har vi sovmorgon! börjar halv 10! och sen så slutar vi tidigare :P hur bra som helst!

och sen ska man iväg och kolla skräckfilm och åka iväg till ett spökhus och sova där en natt, mysigt :P

Av marlene - 5 september 2012 18:26

varit en bra dag! har faktiskt hittat min nyckel!!!

i skolan så har vi fått välja flera grejer. sånt som vad det är för motion vi vill ha och vilken matte vi ska läsa.

motionen för min del blir promenad, och nu har jag också valt att få läsa matte A, men jag måste först göra ett test för att se hur mycket jag kommer ihåg, nåt jag inte kunde göra idag eftersom jag skulle iväg och prata lite med psykologen.

efter det så gick jag iväg till gina och kollade på en tröja som jag hade sett på deras hemsida, slutade med att jag köpte två :P en som är grå, och en som är svart :)

 

och eftersom jag tog en bild på tröjan så tänkte jag att jag lika gärna kunde lägga upp en bild på det jag köpte i göteborg!

     

snart börjar x factor, och det ska man ju kolla på! börjar på söndag.

 

Av marlene - 4 september 2012 20:38

för några dagar så läste jag att one direction kommer ge ut ett nytt album snart :D jag har glömt att skriva det på bloggen, men tänkte på det när jag satt på bussen :P

jag längtar:D hoppas bara att det kommer vara lika bra som deras första :)

 


NU håller min nacke på att bli bättre :P det känns väl lite fortfarande men det håller på att bli mycket bättre :) och efter i lördags så har jag fått förfrågningar ifall jag skulle vilja lära ut dans till några som var på samma fest. jag har aldrig lärt ut dans, så jag sa att dom kunde ta och kolla på musikvideo, det är så jag lärde mig :)


jag vet inte riktigt hur jag lyckas vara så slarvig och så klantig..

jag vet inte riktigt vart mitt skåpsnyckel finns nånstans, skåpet som är i skolan. jag har städat undan lite men jag hittar den inte.

kommer få städa på lördag om jag hinner :)


var hemma hos mariana förut, efter att ha varit hos min coach. hon berättade att hon hade fått jobb, och sånt måste ju firas :D

jag fick träffa hennes super gulliga son, herrejävlar va söt han är!

han är väldigt lik sin farsa :)

det vi gjorde var att käka lite glass och tjöta lite.

 


allt det andra i mitt liv är helt huller om buller, förutom skolan. jag vet vad jag vill bli, men måste ta och kolla upp hur jag ska bli psykolog eftersom jag inte fick nåt bra svar utav hon som har koll på det där i skolan.

sen så fick jag också veta att det kostar att ta högskoleprovet. ca 300, vilket suger, men så får det bli om jag ska komma mig nånvart :)


Av marlene - 3 september 2012 19:16

Av marlene - 3 september 2012 11:38

då har äntligen skolan börjat på riktigt!.. nästan iaf :P nu är det det att välja vilken engelska kurs man ska läsa och även några tillval, allt det händer idag.

efter skolan blir det att träna med linnea och jenny, två tjejer i klassen :) så denna gången kanske jag till och med inte kommer sluta träna eftersom jag har en tendens att göra det efter ca 2 gånger :P

min nacke mår fortfarande inte bra, men det är lite bättre än igår!


lånade en bok som vi ska läsa i engelska kursen :) och för min del blir det att läsa engelska C, eftersom jag redan har läst A och B.

och eftersom jag håller på att förbereda mig för fullt inför mitt framtida jobb, så valde jag denna boken:

handlar om en tjej som blir beroende utav droger efter att någon la i nåt i hennes dricka. sen så är det skriven i dagboksform.


till helgen blir det att åka iväg med några kompisar till ett spökhus, där vi också ska övernatta. lär få ta med mig några öl att dricka om jag ska klara det :P aldrig sovit på ett ställe där det spökar, så det.. ska.. väl bli kul kanske :P


menmen, nu blir det att käka nudlar före jag går tillbaka till skolan igen :)

Av marlene - 2 september 2012 14:58

jadu, som jag sa igär så kunde jag knappt röra på nacken, men idag är det värre samtidigt som jag är bakis :P


igår hade jag en riktigt trevlig dag med mariana, vilket vi faktiskt får göra igen! men även om den var lyckat så var det ändå tre dåliga grejer som hände:

1, tappade mobilen i toan

2, tappade ett örhänge

3, kamera stulen


men hittade ändå min gamla mobil som är rätt krånglig att ladda, men bättre än inget. ska bli kul att se hur mycket jag kommer få betala för mobilen sen,  som jag tappade :P

och samtidigt fick jag en ny kamera!


nu sitter jag här och fördriver tiden tills jag ska in till stan och käka thaimat med några kompisar! perfekt bakismat :P

- Marlene

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

flag counter

Bloggens värde

translate


Ovido - Quiz & Flashcards